deluxe
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba,
Mevcut sistemim Ryzen 7 5800X OC. 5GHz.
Arctic cooler Freezer 360mm itme ve çekmeli 6 fan.
32 GB DDR4 RAM.
4060 Ti.
700W real Platinium PSU.
2K 360Hz OLED monitör.
Genel olarak Rust oynuyorum. Bu yüzden ekran kartım oldukça yeterli olsa bile işlemci istediğimi bana veremiyor. En basitinden aynı sistemde R7 5800x3D işlemci farkı olan arkadaşlarım minimum +30 FPS fark ile oyunu akıcı olarak oynayabiliyorlar.
Bu yüzden sistemi R9 9950x3D'ye yükseltme kararı aldım. En entegre ve optimize çalışan oyunlarda bana hiç gecikme yaşatmayacak.
Arka soketlerine USB bağlandığında parazit etkisi yaratmayacak güçlü bir anakart ve maksimum uyumlulukla çalışan RAM arayışım mevcut.
Bu süreçte Fiyat/performans ölçeğini korumak esas.
Bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür eder iyi sosyaller dilerim.
Mevcut sistemim Ryzen 7 5800X OC. 5GHz.
Arctic cooler Freezer 360mm itme ve çekmeli 6 fan.
32 GB DDR4 RAM.
4060 Ti.
700W real Platinium PSU.
2K 360Hz OLED monitör.
Genel olarak Rust oynuyorum. Bu yüzden ekran kartım oldukça yeterli olsa bile işlemci istediğimi bana veremiyor. En basitinden aynı sistemde R7 5800x3D işlemci farkı olan arkadaşlarım minimum +30 FPS fark ile oyunu akıcı olarak oynayabiliyorlar.
Bu yüzden sistemi R9 9950x3D'ye yükseltme kararı aldım. En entegre ve optimize çalışan oyunlarda bana hiç gecikme yaşatmayacak.
Arka soketlerine USB bağlandığında parazit etkisi yaratmayacak güçlü bir anakart ve maksimum uyumlulukla çalışan RAM arayışım mevcut.
Bu süreçte Fiyat/performans ölçeğini korumak esas.
Bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür eder iyi sosyaller dilerim.