Ryzen 9700X alınır mı?

PSU ne alacaksınız Ben anakartı, işlemciyi, kasayı aldım. PSU RAM SSD fırsatı kovalıyorum ancak beyaz bileşen almak zorundayım. Beyaz bulması zor

Hocalarım Raijintek 850 watt önerdiler bana da güzel geldi. Muhtemelen bunu alıcam.

Dediğim gibi ekran kartından kısarak uzun vadeli bir sistem yapmaya çalışacağım.

Kasanızda PSU gözükmüyorsa beyaz almaya gerek yok bence. Cratos 850W 80+Gold işinizi bir hayli görür.

Daha az önce sistemi bunun üzerine kurdum driver falan kuruyorum şu an inşallah yakın zamanda test verileri falan atarım 7800x3D ve 5070 Ti kombolu

Uzun vadeli ariyorsan aybi fiyata 9060 XT alman daha iyi 5060 yerine. Sonraki nesilde degismene gerekte kalmaz.

Uzun vadeli ariyorsan aybi fiyata 9060 XT alman daha iyi 5060 yerine. Sonraki nesilde degismene gerek de kalmaz.

AMD ekran kartlarını hiç sevmiyorum. Bana 9060XT değil 9070XT teklif et gene almam. Ama işlemcisi güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…