Ryzen 9800x3D yurt dışında indirime girer mi?

63kaan

Hectopat
Merhaba, yakın zaman da (belki de yarınki indirimler ile) 9800x3D alma planım var, işlemcinin yurt dışı çıkış fiyatı 479 dolar olduğunu okumuştum ancak şu an ülkemizde 26-30k arası satılıyor. Bu fiyatlar sanırım gerçekçi değil. Sorum şu, bu işlemciyi hangi fiyattan yakalarsam kaçırmadan almalıyım? 20knın altına düşer mi yoksa 23 bandında kaçırılmadan alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
20k altına düşecektir. Acele etmeyin.

Anladım hocam teşekkür ederim inşallah yarın düşer diyelim birşey sorabilir miyim elimde master liqiud ml240l V2 soğutucu mevcut 9800x3d için yeterli olur mu hocam 2k oyun oynayacağım çok ağır olmayan oyunlar , sadece uzun süre kullanabileceğim bir işlemci olsun diye tercih ediyorum.

Şu an 30 bin alacağınız işlemcinin önceden fiyatının görüntüsünü alın bakın aynı fiyatı yazıp indirim diye gösterecekler harbiden inanıyor musunuz fiyatın düşeceğini.

Düşecek mi bu kasım bitsinde bakın fiyatlar tavan yaptığı zaman acele etmeyin sonradan diyecek misiniz şimdiden alan karlı çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…