C CynebeL Decapat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 9 9 Aralık 2018 #1 Merhaba AMD güncel chipseti güncellediğimde güç planı bu şekilde oluyor. Kaldırdım format attım yeniden indirdim yine aynısı bunun bir çözümü varmıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2018
Merhaba AMD güncel chipseti güncellediğimde güç planı bu şekilde oluyor. Kaldırdım format attım yeniden indirdim yine aynısı bunun bir çözümü varmıdır?
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 9 Aralık 2018 #2 Dil paketi ile ilgili bir sorun var. Sanırım sisteme lehçe dil paketi yüklemeniz lazım.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.642 Makaleler 21 Çözümler 97 9 Aralık 2018 #3 Bir sorun yok bunu kullanman gerekmiyor zaten.
C CynebeL Decapat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 9 9 Aralık 2018 #4 Evet ilk başta ben de öyle düşündüm denemiştim onu yükledim ama yine aynıydı düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2018
H Haunted Decapat Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 129 9 Aralık 2018 #5 Yanlış Bilgilendirme İlk önce planı Dengeli yapıp o planı silin. İşlemcinizi boşa yorar.
infra Hectopat Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2019 #6 ben Ryzen - Balanced Plan hiç yükleyemedim nasıl yapıcam
M mito1172 Kilopat Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2019 #7 infra dedi: ben Ryzen - Balanced Plan hiç yükleyemedim nasıl yapıcam Genişletmek için tıkla... Bu linkten AMD sitesine git alt resimdeki gibi chipseti indir kur. resimde 3cü aşamada anakartın hangi seridense onu seç. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops
infra dedi: ben Ryzen - Balanced Plan hiç yükleyemedim nasıl yapıcam Genişletmek için tıkla... Bu linkten AMD sitesine git alt resimdeki gibi chipseti indir kur. resimde 3cü aşamada anakartın hangi seridense onu seç. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops
A ahmetongl Decapat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 403 Çözümler 4 15 Temmuz 2019 #8 mito1172 dedi: Bu linkten AMD sitesine git alt resimdeki gibi chipseti indir kur. resimde 3cü aşamada anakartın hangi seridense onu seç. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops Eki Görüntüle 384977 Genişletmek için tıkla... Ben bunu yaptım ancak hala yok. Günceldir.
mito1172 dedi: Bu linkten AMD sitesine git alt resimdeki gibi chipseti indir kur. resimde 3cü aşamada anakartın hangi seridense onu seç. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops Eki Görüntüle 384977 Genişletmek için tıkla... Ben bunu yaptım ancak hala yok. Günceldir.