Ryzen CPU GTA 5 gece FPS sorunu

Aweja

Hectopat
Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben çok gıcık ve rahatsız olduğum bir sorunu paylaşacağım ve yardım isteyeceğim. Bu sorun GTA 5 RX 470 ve Ryzen 3 2200G işlemci ile oluyor. Sabahları 90 100 FPS aralarında dolaşırken geceleri özellikle şehire doğru bakarken yarı yarıya bir FPS düşmesi yaşıyorum bu konuyu açan bazı kullanıcılar gördüm. Ancak sorunları çözülmemiş sanırım AMD forumlarında konu açanlar var. Bu sorunun çözümü yok mu arkadaşlar? Her Ryzen kullananın başına gelmiyor. Sanırım neden kaynaklanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

RX470 ve R3 1200 ile oynuyorum böyle bir problemle karşılaşmadım sürücü güncelleştirmeyi ve anti virüs ile temizlemeni öneririm.

Virüs taraması yaptım ancak herhangi bir sorun çıkmadı ekran kartı ve tüm aygıtlarımın sürücüleri güncel ne yapacağım şaşırdım.

Virüs taraması yaptım ancak herhangi bir sorun çıkmadı ekran kartı ve tüm aygıtlarımın sürücüleri güncel ne yapacağım şaşırdım.

Advanced System Care kullanıyorum RAM temizleyip oyun moduna falan alıyorum bilgisayarı belki onun bir yardımı olabilir.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim ancak bir gelişme yok bu sorunu nasıl çözeceğim Recep Baltaş'a ulaşabilir miyim?

Arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim ancak bir gelişme yok bu sorunu nasıl çözeceğim Recep Baltaş'a ulaşabilir miyim?

Oyunun o kısmında çok fazla grafik görsel olduğu için her PC'de kasma yapıyor,sadece sizde değil. Oyun yapımında o kısımda daha çok detaya önem verildiğinden bilgisayarın bu tepkiyi vermesi normal.

Bu anormal bir FPS düsüşü yarı yarıya diyorum kimse de yarı yarıya düşmez 40 hatta bazen 30 bile oluyor 80 90 iken.
Arkadaşlar konu güncel yok mu yardımcı olacak.
Sorunum devam ediyor yardımcı olun lütfen konu güncel.

Son düzenleme:
GTA V gece olduğunda aşırı FPS düşmesi - Technopat Sosyal

[SOLVED] - Gta 5 fps drops at night

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da R5 2600'de aynı sorun var, bu ve buna benzer birçok Ryzen kullanıcısında bu sorun hala devam etmekte ne yazık ki. Sorunun teknik olarak çözümü daha net bir şekilde yok diye biliyorum. Intel işlemcilerde böyle bir sorun yok ayrıca.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…