Tavschan Hectopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 26 10 Eylül 2023 #1 Anakart Asus ROG Strix X570-E İşlemci Ryzen 9 5900x İyi sosyaller arkadaşlar, RAM'lerimle oynamak istiyorum fakat Ryzen DRAM calculatorda chipi ne olarak işaretleyeceğimi çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz? RAM bilgileri ektedir. Dosya Ekleri ram specs.PNG 48,4 KB · Görüntüleme: 44
İyi sosyaller arkadaşlar, RAM'lerimle oynamak istiyorum fakat Ryzen DRAM calculatorda chipi ne olarak işaretleyeceğimi çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz? RAM bilgileri ektedir.
Çözüm T T the Prodigy 10 Eylül 2023 DRAM Calculator kullanılması mantıklı değil. Spectek Rev. E D9VPP diye okumuş, düşük bin Micron Rev. E D9VPP olmalı.
DRAM Calculator kullanılması mantıklı değil. Spectek Rev. E D9VPP diye okumuş, düşük bin Micron Rev. E D9VPP olmalı.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 10 Eylül 2023 #2 DRAM Calculator kullanılması mantıklı değil. Spectek Rev. E D9VPP diye okumuş, düşük bin Micron Rev. E D9VPP olmalı. Artı 0 Eksi Çözüm
DRAM Calculator kullanılması mantıklı değil. Spectek Rev. E D9VPP diye okumuş, düşük bin Micron Rev. E D9VPP olmalı.
KS KS Tavschan Hectopat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 26 10 Eylül 2023 #3 Teşekkür ederim. "DRAM calculator kullanılması mantıklı değil." demişsiniz manual zamanlama için ne önerirsiniz? Düzgün öğrenebileceğimiz bir yer var mı? Son düzenleme: 10 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim. "DRAM calculator kullanılması mantıklı değil." demişsiniz manual zamanlama için ne önerirsiniz? Düzgün öğrenebileceğimiz bir yer var mı?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 10 Eylül 2023 #4 Tavschan dedi: Teşekkür ederim. "DRAM calculator kullanılması mantıklı değil." demişsiniz manual zamanlama için ne önerirsiniz? Düzgün öğrenebileceğimiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... İnternetten rehberlere bakabilirsin. Bu iyidir. İstersen bende ayar verebilirim. MemTestHelper/DDR4 OC Guide.md at oc-guide · integralfx/MemTestHelper C# WPF to automate HCI MemTest. Contribute to integralfx/MemTestHelper development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
Tavschan dedi: Teşekkür ederim. "DRAM calculator kullanılması mantıklı değil." demişsiniz manual zamanlama için ne önerirsiniz? Düzgün öğrenebileceğimiz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... İnternetten rehberlere bakabilirsin. Bu iyidir. İstersen bende ayar verebilirim. MemTestHelper/DDR4 OC Guide.md at oc-guide · integralfx/MemTestHelper C# WPF to automate HCI MemTest. Contribute to integralfx/MemTestHelper development by creating an account on GitHub. github.com