Şu an kasada olan 8 GB (1x8) RAM'imin stoğu tükendiği için aynı özelliklerde başka bir RAM daha alacağım, bu ikisi ayrı olduğu için Single Channel çalışacaklar, Dual Channel çalışan 2x8 ile Single Channel çalışan 2x8 RAM arasında ne kadar fark olur? İşlemci 2200G (APU kullanmıyorum RX570 var) ayrıca şu an kullandığım RAM 3200MHz değere sahip yeni alacağımda aynı, hatta ikisi de G.Skill sadece modelleri farklı, uyumsuzluk çıkarabilirler mi?
İkisi de 3200mhz CL16 1.35V ben Dual kit olarak satılmadıkça özellikleri aynı olsa bile sorun çıkartabiliyor diye biliyorum, o yüzden tereddütte kaldım.
Dual Channel olayı, RAM slotlarına Dual olacak şekilde 2 RAM takılmasıyla oluşuyor. Tabii ki bu iki RAM'in uyumlu çalışması için özelliklerinin birbiriyle uyumlu olması lazım.
Dual Channel olarak satılanların olayı fabrikada uyumlu olarak çalıştıklarının kontrol edilmesi o kadar. Bu Dual olarak satılmayan aynı model 2 RAM Dual çalışamaz anlamına gelmez.
İkisi de 3200MHz CL16 1.35V ben Dual kit olarak satılmadıkça özellikleri aynı olsa bile sorun çıkartabiliyor diye biliyorum, o yüzden tereddütte kaldım.
Dual Channel olayı, RAM slotlarına Dual olacak şekilde 2 RAM takılmasıyla oluşuyor. Tabii ki bu iki RAM'in uyumlu çalışması için özelliklerinin birbiriyle uyumlu olması lazım.
Dual Channel olarak satılanların olayı fabrikada uyumlu olarak çalıştıklarının kontrol edilmesi o kadar. Bu Dual olarak satılmayan aynı model 2 RAM Dual çalışamaz anlamına gelmez.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
"Memory Channel: Dual" derken 2 tane slot olduğundan mı yoksa çift kanal desteği olduğundan mı bahsediyor? A320M de vardır herhalde çift kanal desteği?