Ryzen işlemcilerde X serisi soruları

Avolays

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün şöyle bir yorum gördüm "eğer X serisi değilse Ryzen oyun için alınmaz" Bence öyle değil de R5 3600 vs R5 3600X aralarında gibi olmalı.
Maksimum 5FPS fark var ama X serisi daha pahalı. Bence burada düz 3600 daha mantıklı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
'X' ibaresi overclock yapmaya daha yatkındır, yatkından ziyade normal olanına göre daha fazla frekans verilebilir. Aradaki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum, onun yerine aradaki fiyat farkına iyi bir kule tipi soğutucu alınıp overclock ile 'X' ibareli işlemciyi geçebilirsiniz.
ASRock B350 Pro4, Arctic Freezer 32 Duo ve R5 3600'ü forumdan bir arkadaş 4.5-4.6'ya çıkarmıştı, konusu ise burada: B350 anakartta R5 3600 overclock - Technopat Sosyal

Hepinize muhabbetime dahil olduğunuz için teşekkürler. yeni bir konu açacağım AMD haklarını savunmakla ilgili ona da bakarsınız umarım.
ben almak için demiyorum bu bir konu soru değil
Moderatör Sorunsalı" kelimesini sorusuna çevirmiş ah ahhh modlara düzenleme getirilmeli

motinless beni bekletiyor konu açamıyorum knuyu sana atsam burdan sen copy-paste yapsan ???
Alakası yok. İki işlemci tipi de oyun için uygundur. 2600X O.C yapılmış hali gibidir. Aralarında aşırı derecede farklar yok. Bu arada hangi yorumdan bahsettiğiniz anladım.
bende konularda aradımda bulamadım bulsam atcaktım arkadaş profıl fotosu siyahlı bi şeydi
Şimdi İ7 8750H ile R7 3750H az çok aynı seviyede fakat inteli daha cazip göstermek için tasarımlar her zaman intele çalışıyor örn:

https://www.hepsiburada.com/asus-tu...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000SIQ50 Bu AMD

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000I8L52 Bu da İntel

Her ikisi de benzer performans sağlasa da aradki sadece işlemciden kaynaklanmasada olan 5klık farkta işlemcinin payı büyük
Başka bir Örnek:

Ayrıca İnteli destekleyenler var tamam Nvidiayı desteklersin ilerde 120fps çalıştırcağını zannettiğin RTX yüzünden ama İntelin neyi iyi ya Mesut Çevik in dediği gibi İntelleri dizginlicem diye sıvı soğutma alıyosunuz amd alıp o sıvı soğutmayı al OCla Daha ucuz ve daha iyi vallahi anlamıyorum
#GaribanGaribanıSavunur
Alakası yok. İki işlemci tipi de oyun için uygundur. 2600X O.C yapılmış hali gibidir. Aralarında aşırı derecede farklar yok. Bu arada hangi yorumdan bahsettiğiniz anladım.
Az önce attığımm mesajı alıp konu açar mısısn??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…