Çözüldü Ryzen laptoplarda aynı seride farklı bir işlemci takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
10000

dmr03

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam.
Şimdi Ryzen 5 6600H işlemcili bir cihaza sahibim bu cihaz işlemcisi bana yetmemeye başladı ve soket yapısı F/P7 olarak öğrendim baktım Ryzen 7. nesiller bile F/P7 de biz bu işlemciyi Ryzen 7. nesil bir laptop işlemcisiyle değiştirirsek çalışır mı? Sorum budur, şimdiden teşekkürler.

Çözüm
BGA yapılı, değişim yapılamaz normal şartlarda. Yüksek deneyimli servislerde değişim mümkün olabilir fakat uyum ve masraf oldukça sıkıntı. Masraf 1 anakart parası kadar çıkabilir yani siz değişim mümkün değil olarak bakın.
BGA yapılı, değişim yapılamaz normal şartlarda. Yüksek deneyimli servislerde değişim mümkün olabilir fakat uyum ve masraf oldukça sıkıntı. Masraf 1 anakart parası kadar çıkabilir yani siz değişim mümkün değil olarak bakın.

Çözüm
Normalde böyle bi şey mümkün fakat çıkacak masraftan dolayı mümkün değil demek istediniz doğru mu anladım.

Normalde böyle bir şey mümkün fakat çıkacak masraftan dolayı mümkün değil demek istediniz doğru mu anladım.

Evet, asla mantıklı değil ve garantisi olan bir işlem değil. Bundan dolayı mümkün değil olarak bakın. Bütçenize göre elde olan laptopu satıp daha iyisini alın, bu rn mantıklısı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı