Ryzen macOS 10.14 "End Randomseed" kısmında takılma

EnginBalikci

Decapat
Makaleler
1
AMD_v2 imajını kullandığımı belirtmek istiyorum. Anakartımı fabrika ayarlarına döndürdüm ve gerekli düzeltmeleri Kemal Alkın'ın rehberine göre yaptım. Kurulum aşaması gerçekleştikten sonra kurulumu kapattı ancak sistemi yeniden başlatamadı. El ile yeniden başlattım. Clover Bootloader kısmına geldiğimde ise yeniden başlatmayı mevcut olan 4 config ile denedim ancak bir sonuç alamadım. Aptio sürücülerini v2 ve v3 ile değiştirdim ancak sonuç değişmedi.
Karşılaştığım hata ise fotoğrafta görüldüğü gibi.

Sistemim şu şekilde:
İşlemcim: Ryzen R7 1800x
Ekran kartı: AMD RX 580 8 GB OC Armor
Anakart: MSI X370 Gaming Plus
Depolama: WD 256gb NVMe M2 SSD

Kemal Alkın’a emekleri için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben benzer sorunu config.plist te SMBIOS içine RAM bilgilerini yazarak çözdüm, büyük ihtimalle sizin sorun budur.
Clover Configuration yazılımıyla config.plist açıp SMBIOS'a RAM bilgilerini girin.

Dediklerinizi uyguladım bu sefer sorunum bu şekilde:

Dediklerinizi uyguladım bu sefer sorunum bu şekilde :Eki Görüntüle 359413
USB'nizi doğru hazırladığınıza emin misiniz ? Tam olarak dosyalar USB'ye yazıldı ve clover içine doğru kextleri attınız mı ? Hatanın kesin nedenini bilmiyorum ama bana kurulum dosyalarında sorun var gibi geldi, farklı bir USB portu farklı USB vs deneyebilirsiniz.

Anakart için dediklerinizi uyguladım. Boş güncelleyin tekrar deneyeceğim. Birde MBR yaması olmayan versiyonda Kernel değişimini bir video ile anlatır mısınız ?

Şu an için sadece yazılı anlatım var.
Not: MBR yani tek seferde kurulan imajı kurabilirseniz ikinci aşamadaki işlemler yeterlidir.

Merhabalar, Kurulumu gerçekleştirdim ancak hem config dosyası hemde efinin içerisinde kullanılmayan kextler mevcut. Temizlerken sanırım 1-2 şeyi karıştırdım ve şuan panicliyor. Mümkünse Config ve EFI dosyanızı paylaşır mısınız?

Dostum aynı imajla (v2), aynı sorunu yaşıyorum. Sorunu çözebildin mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…