Ahmet AA Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 174 Çözümler 1 10 Mart 2021 #1 Ryzen Master kurduktan sonra bu hatayı alıyorum çözümü nedir? Driverlar yüklü değil gibi bir hata veriyor.
Ryzen Master kurduktan sonra bu hatayı alıyorum çözümü nedir? Driverlar yüklü değil gibi bir hata veriyor.
Çözüm Ahmet AA 10 Mart 2021 Arkadaşlar sorunu çözdüm kalıntıları farklı klasörlerden sildiğimde ve tekrar başlattığımda düzeldi.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #2 Ahmet AA dedi: Ryzen Master kurduktan sonra bu hatayı alıyorum çözümü nedir? Driverlar yüklü değil gibi bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Chipset sürücülerinizi güncelleyin, yeniden indirin. Artı 0 Eksi
Ahmet AA dedi: Ryzen Master kurduktan sonra bu hatayı alıyorum çözümü nedir? Driverlar yüklü değil gibi bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Chipset sürücülerinizi güncelleyin, yeniden indirin.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 10 Mart 2021 #3 SebastianCastellanos dedi: Chipset sürücülerinizi güncelleyin, yeniden indirin. Genişletmek için tıkla... Belki bu yazılıma anakartın BIOS'u izin vermiyordur. Overclock anakartın yazılımı ya da BIOS'undan kontrol ediliyor olabilir. Artı 0 Eksi
SebastianCastellanos dedi: Chipset sürücülerinizi güncelleyin, yeniden indirin. Genişletmek için tıkla... Belki bu yazılıma anakartın BIOS'u izin vermiyordur. Overclock anakartın yazılımı ya da BIOS'undan kontrol ediliyor olabilir.
SebastianCastellanos Centipat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 922 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer In STEM World Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #4 zeki1981 dedi: Belki bu yazılıma anakartın BIOS'u izin vermiyordur. Overclock anakartın yazılımı ya da BIOS'undan kontrol ediliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem Config'ini belirtmediği için sınırlı destek verebiliyoruz. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Belki bu yazılıma anakartın BIOS'u izin vermiyordur. Overclock anakartın yazılımı ya da BIOS'undan kontrol ediliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Sistem Config'ini belirtmediği için sınırlı destek verebiliyoruz.
KS KS Ahmet AA Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 174 Çözümler 1 10 Mart 2021 #5 Arkadaşlar sorunu çözdüm kalıntıları farklı klasörlerden sildiğimde ve tekrar başlattığımda düzeldi. Artı -1 Eksi Çözüm
M metinich Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 193 Çözümler 1 8 Haziran 2021 #6 Ahmet AA dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm kalıntıları farklı klasörlerden sildiğimde ve tekrar başlattığımda düzeldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Hangi dosyaları sildiniz? Artı 0 Eksi
Ahmet AA dedi: Arkadaşlar sorunu çözdüm kalıntıları farklı klasörlerden sildiğimde ve tekrar başlattığımda düzeldi. Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Hangi dosyaları sildiniz?
KS KS Ahmet AA Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 174 Çözümler 1 14 Haziran 2021 #7 metinich dedi: Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Hangi dosyaları sildiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya konumundaki tüm dosyaları sildim. Tam hatırlamıyorum ama silinemeyen bir dosya varsa reset atıp tekrar denedim ve hala kullanılıyorsa silmemiş olabilirim 1 veya 2 dosyayı. Artı 0 Eksi
metinich dedi: Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum. Hangi dosyaları sildiniz? Genişletmek için tıkla... Dosya konumundaki tüm dosyaları sildim. Tam hatırlamıyorum ama silinemeyen bir dosya varsa reset atıp tekrar denedim ve hala kullanılıyorsa silmemiş olabilirim 1 veya 2 dosyayı.