Çözüldü Ryzen Master "Missing required OS" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ŞenolGüneş

Kilopat
Yer
Bursa Nilüfer
Daha fazla  
Arkadaşlar Win 8.1 ve APU işlemci kullanıyorum (işlemci adı ekte) Ryzen Master indirdim ve açtığımda böyle bir hata alıyorum bu Windows 10'a mı geçmem gerekiyor diyor yoksa işlemci desteklemiyor mu diyor?

Dosya Ekleri

• asdadsads.PNG
    asdadsads.PNG
    2 KB · Görüntüleme: 46
  • master ryzen.PNG
    master ryzen.PNG
    6,8 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Fortmat atmadan önce geri yükleme yapmayı deneyim hocam hatayı almadan önceki zamana en iyi çözümü bu olur galiba.
İnternette hizmetleri devre dışı bırakıp çözen var ama kimse hangi hizmet olduğunu bilmiyor. :D
Galiba buldum ama hocam hizmetlerde services.msc hitmetini açık tutun ayarları değiştirin sürekli açık kalsın bu şekilde çözebilirsiniz gibi.

Alıntıdır.

Fortmat atmadan önce geri yükleme yapmayı deneyim hocam hatayı almadan önceki zamana en iyi çözümü bu olur galiba.
İnternette hizmetleri devre dışı bırakıp çözen var ama kimse hangi hizmet olduğunu bilmiyor. :D
Galiba buldum ama hocam hizmetlerde services.msc hitmetini açık tutun ayarları değiştirin sürekli açık kalsın bu şekilde çözebilirsiniz gibi.

alıntıdır.

Dediğinizi pek anlamadım ama biraz daha dikkat edince Windows 10 veya daha iyisi lazım diyor yine de teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı