Çözüldü Ryzen Master "Missing required OS!" sorunu

• Konuyu başlatan Vasc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 4.557
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Ryzen Master'ı açmaya kalktığımda görseldeki hatayı alıyorum. Silip tekrar yükledim fakat devam ediyor sorun.

Ne yapmalıyım?

Adsız.jpg

Çözüm
Fortmat atmadan önce geri yükleme yapmayı deneyim hocam hatayı almadan önceki zamana en iyi çözümü bu olur galiba.
İnternette hizmetleri devre dışı bırakıp çözen var ama kimse hangi hizmet olduğunu bilmiyor. :D
Galiba buldum ama hocam hizmetlerde services.msc hitmetini açık tutun ayarları değiştirin sürekli açık kalsın bu şekilde çözebilirsiniz gibi.
Etkinleştirme ile alakası yoktur. Sorun başka bir şey.
Sorunu Google'da arattım ve AMD'nin kendi forumunda benim sorunun aynısını yaşayan birini buldum. Konunun linki bir önceki mesajımda mevcut. Windows hizmetlerinden bahsediyorlar fakat pek anlam veremedim.

Adsız.jpg

Fortmat atmadan önce geri yükleme yapmayı deneyim hocam hatayı almadan önceki zamana en iyi çözümü bu olur galiba.
İnternette hizmetleri devre dışı bırakıp çözen var ama kimse hangi hizmet olduğunu bilmiyor. :D
Galiba buldum ama hocam hizmetlerde services.msc hitmetini açık tutun ayarları değiştirin sürekli açık kalsın bu şekilde çözebilirsiniz gibi.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı