Ryzen mi daha güçlü yoksa İntel mi?

Ryzen oyun konusunda Intel den daha iyi. Onun dışında pek bir fark yok ikisi arasında. Tabi ki de modelden modele değişir ancak ryzen işlemciler bence daha iyi.

Ryzen işlemciler Intel'e göre daha iyi bana kalırsa AMD'nin ekran kartları da iyi sadece yazılım problemleri var.

Merhaba arkadaşlar, sizce AMD işlemci mi yoksa Intel mi sizce hangisi daha güçlü? Bence Ryzen işlemciler daha güçlü gibi Intel'den sizin fikirleriniz nedir?

AMD sif oyun için iyi ama dersen ben günlük kullanımlık ofis render falan yapıyorum oyun oynuyorum Intel.

Sanatçı ve yayincilar genelde AMD kullanılıyor evet o işlerine daha çok yarıyor.

Aslında en iyisi Cyrix'di ama bakma. Bu arada soru hangi yıl içindi?

Genelde fiyatına göre performans olan işlemciler iyidir. Genelde AMD oyunlara daha yakın oldugu için optimizasyon bakımından öndededir. Tabii ki biz kagıt üstü ve performans verilerine bakarak konuşuyoruz. Mesela 12400F vardı cok memnundum. Ama 5600 Valorant'ta daha iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…