Ryzen mı Intel mi?

Aynen hocam şuan bil müh. 1. sınıfım okul bitene kadar işlerimide halletmesi lazım oyunun yanında.

Yasaklanma sebebi var mıydı? Merak ettim birazcık.
Sitenin sonuçları biraz Intel'e yönelik olduğu için yani bir işlemci çoklu çekirdekte 2, 3 kat üstün olsa bile tekli çekirdeğe göre sıralama yapıyor ve Intel'i her zaman 1. sıraya koyuyor. Bunu bilmeyen kullanıcılar da Intel'i 1. sırada görüp en iyi işlemci sandığı için yanılma oluşuyordu.

Teşekkür ederim.

O parayı o anakarta vereceğime ya gider B450 Tomahawk MAX alırım ya da X570 Aorus Elite alırım.
Sizin attıklarınız benim yazdığımdan biri 300tl altında biri 300 tl üstünde bariz önemli derecede farkları varmıdır ?

@Jıjoe Aralarındaki bariz farklara bakmak lazım, şu an proje ile ilgileniyorum o yüzden bakamıyorum üzgünüm. Ama bildiğim ve ben olsam dediğim iki anakartı attım. 3700X için B450 Tomahawk MAX fazla fazla yeterlidir. PCIe 4.0'ın bir esprisi yok gözümde o yüzden 3950X almadıkça X570'i gereksiz görüyorum normal bir kullanıcı için. Tomahawk MAX'ın da eksik yanı sanırım ARGB 5V yoktu ama emin değilim. Sizin için önemli değilse ötesi B450 kart yok (görünüş olarak demiyorum, bileşen kalite ve dayanıklılık).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…