Ryzen mı Intel mi?

Ryzen'ler yaygınlaşınca da önbellek hızına da çok önem vermeye başlamıştılar.

Vallahi şöyle diyeyim, yani benim param var diyorsanız, ben 5 FPS bile olsa en yüksek FPS değerini almak istiyorum diyorsanız tabii intel. Ama ben 5 FPS az alayım ve daha az para ödeyeyim diyorsanız Ryzen. Yani örneğin intel işlemci 6000 TL'dir, size 5-10 fps kazandırır, Ryzen 5000 TL'dir, size 5-10 FPS daha az verir ama 1000 TL'nizi kurtarmış olursunuz. Fiyatları salladım, gerçek fiyatları bilmiyorum bakmadım.

Ben bu konuya daha öncede yorum yapmışım şimdi farkettim .p

Intel'i Hepsiburada'dan şu anda 1300 TL'ye alıyorum.

O olay artık geçerli değil, mesela 10100F 3100'den daha iyi ve daha ucuz, keza 10400F 3600'de yakın performans veriyor ve aralarında 600 civarı fark var.

O olay artık geçerli değil, mesela 10100F 3100'den daha iyi ve daha ucuz, keza 10400F 3600'de yakın performans veriyor ve aralarında 600 civarı fark var.
Intel kartlarını oynamış artık ha, iyi olmuş
Intel'i Hepsiburada'dan şu anda 1300 TL'ye alıyorum.
Valla en son benim dediğim gibiydi, ama zaten fiyatları salladım diye belirtmiştim. Intel nasıl düşürmüş fiyatları hayret.

Intel kartlarını oynamış artık ha, iyi olmuş .

Vallahi en son benim dediğim gibiydi, ama zaten fiyatları salladım diye belirtmiştim. Intel nasıl düşürmüş fiyatları hayret.

Aslında AMD fiyatları bayağı artırdı, doların da etkisi var ama ben nisan gibi 3700X ile upgrade yapmayı düşünüyordum vazgeçtim şimdi aynı fiyata 3600X var.

Aslında AMD fiyatları bayağı artırdı, doların da etkisi var ama ben nisan gibi 3700X ile upgrade yapmayı düşünüyordum vazgeçtim şimdi aynı fiyata 3600X var.
Vallahi geçen yıl R5 1600 12nm aldım 585 TL'ye, o bile çok uçuk bir fiyata şu an şimdi baktımda...
Herşey pahalı harbiden, geçen yıl çok ucuzdu toplayan topladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…