mrshadow Hectopat Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #1 Evet arkadaşlar bir sistem kurdum. Fakat Ryzen'in RAM'lerle ilgili problemi varmış sanırım. Bu konu hakkında beni aydınlatabilecek bir arkadaş arıyorum. Sistem şu şekilde: Bu sisteme almak istediğim RAM'ler: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport DDR4 2400MHz CL16 1.2V PC Ram Herhangi bir tavsiyeniz varsa yardımcı olabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2017
Evet arkadaşlar bir sistem kurdum. Fakat Ryzen'in RAM'lerle ilgili problemi varmış sanırım. Bu konu hakkında beni aydınlatabilecek bir arkadaş arıyorum. Sistem şu şekilde: Bu sisteme almak istediğim RAM'ler: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport DDR4 2400MHz CL16 1.2V PC Ram Herhangi bir tavsiyeniz varsa yardımcı olabilirsiniz.
Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #2 RAM: Products - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Bu linkten de anakartın destek verdiği bellek listesini görebilirsin. Support For B350M GAMING PRO | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
RAM: Products - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Bu linkten de anakartın destek verdiği bellek listesini görebilirsin. Support For B350M GAMING PRO | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global