Ryzen R5 2400G ile 1030 Kullanmak

Logantvs

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen R5 2400G işlemcim var APU sistem olarak kullanıyorum. İçindeki Vega 11 GPU 1030 ile aynı performansı veriyormuş. Ben harici olarak 1030 OC versiyonu alsam 2. el 380 liraya buldum ve taksam bir değişiklik olur mu ? Benim düşüncem işlemci ve RAM konusunda iyi olacak gibi hem işlemciye fazla yüklenmemiş olacağım hem de 2 GB RAM kazanmış olacağım bu konuda fikir verir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla hemen hemen aynı güçteler. Hiç almayın daha iyi bence. Bu süre zarfında imkanınız varsa bütçenizi arttırırsınız.

Değmez bence.En az 1050 lazım o işlemciye.

Boşuna paranızı ona yatırmayın kalsın paranız cebinizde üstüne biriktirin ve en az 1050 ti bir ekran kartı almaya bakın..

Kesinlikle tavsiye etmem , yüksek frekansta dual ram kullanarak gt1030’dan yüksek performans veriyor vega11.1050Ti’dan düşük bir gpu almanız yersiz olur , kayda değer bir performans artışı göremezsiniz

Almamaya karar verdim normalde 1060 almak istiyordum ama maddi imkanım yok şuan ucuza 1030 bulmuşken alsam mı diye düşündüm ve almadan önce sizlere danıştım teşekkürler önerileriniz için.

Almamaya karar verdim normalde 1060 almak istiyordum ama maddi imkanım yok şuan ucuza 1030 bulmuşken alsam mı diye düşündüm ve almadan önce sizlere danıştım teşekkürler önerileriniz için.
İkinci el piyasasını iyice takip edin. Geçenlerde 900 liraya GTX 1060 3 GB ilanı görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…