ASUS PRIME B350M-A AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI B450M GAMING PLUS AM4 DDR4 3466(OC) DVI HDMI USB3.1 mATX en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MSI B450M GAMING PLUS AM4 DDR4 3466(OC) DVI HDMI USB3.1 mATX incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Arkadaşlar lütfen kusura bakmayın sizi uğraştırıyorum. Ben OC yapmayı ve ilerde yükseltmeyi düşünmüyorum bu nedenden dolayı basit anakartlar düşündüm. Çok sıkıntı olur mu A serisi veya B350? Vatan bilgisayar da bios update yapılıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Arkadaşlar lütfen kusura bakmayın sizi uğraştırıyorum. Ben OC yapmayı ve ilerde yükseltmeyi düşünmüyorum bu nedenden dolayı basit anakartlar düşündüm. Çok sıkıntı olur mu A serisi veya B350? Vatan bilgisayar da bios update yapılıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Fiyatları birbirine çok yakın. Şuan ilerde geliştirmiyecem veya OC yapmayacam diyorsun ama 3-5 sene sonra şartlar değişir ihtiyacın olur geliştirir veya OC yaparsın B450 al kenarda dursun bence. Bakarsın ikinci elde 3700x gibi çok güçlü işlemciler bile 1000 TL altına düşer ve hiçbir masraf yapmadan direk işlemci değiştirebilirsin.
Vatan'da BİOS upgrade konusuda gelirsek mağazanın insiyatifinde gibi birşey. Çeşitli sitelerde yapmayıp garantiye yolladıklarını söyleyen yorumlar var bizzat gidip sorman lazım. A320 veya B350 anakart alırsan BİOS upgrade başına bela olur. İlerde yanlışlıklar sıfırlarsın bozarsın flan tekrar yapman için eski işlemci flan lazın zor ve zahmetli işler onlar direk B450 anakart alıp yoluna bak bence.
Aynı anakart ve işlemci mevcut idi sakın o anakartı alma nacizane tavsiyem pişman olursun. İşlemci darboğaz oluyor. Bana sorarsan o işlemciyi de alma. İ5 9400f almanı tavsiye ediyorum.