Ryzen R5 2600 ve RX 570 4 GB Sistemde Ekranın Gitmesi

Hery1453

Hectopat
Arkadaşlar yakın zamanda bir bilgisayar topladım. 4 gün sonra tam 1 ay olacak. Lakin PC'de bir sorunum var. Yaklaşık 2 haftadır bu sorunla uğraşıyorum fakat bir çözüm bulamadım. Bilgisayarda gezinirken durduk yere ekran gidiyor. Sinyal yok diyor. Ancak bilgisayarı resetlediğimde düzeliyor. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci Ryzen R5 2600
Ekran kartı ROG RX570 4 GB
Anakart GİGABYTE A320M S2H
Ram CORSAİR 8 GB 3000MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu genel bir sorun AMD tarafında. Ben sorunu şu şekilde çözdüm; AMD Cleanup Utility ile driverlerı kaldırıp tekrar en güncel versiyonu kurduktan sonra bir daha böyle bir hata almadım ancak maalesef herkeste böyle olmuyor. Kimisi BIOS'u güncelleyince kimisi ayarlar kısmında ki "Hızlı Başlatma" seçeneğinde ki tiki kaldırarak çözüyor. Size tavsiyem sürücülerinizi güncelleyin, BIOS'unuzun güncelliğini kontrol edin, ayarlardan hızlı başlatmayı ve son olarak da sorun bunlara rağmen devam ederse sürücüyü kaldırıp eski bir sürüm kurun böyle de çözenler olmuştu bildiğim kadarıyla yardımcı oldum umarım faydası dokunur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı