Merhaba, linkteki ekran kartıyla birlikte aşağıdaki sistemi sipariş edeceğim şimdi. Son yorumlarınızı alabilir miyim? Toplamda 4900 TL civarı yapıyor. Sinerji sitesinden sipariş vereceğim. Daha uygun başka bir site veya başka parçalar varsa son önerilerinizi alabilir miyim?
Sistemi alma sebebim, Premiere, After Effects, Unity 3D, Android Studio, Unity 3D programında oyunlar yapacağım. Kendi yaptığım oyunların 30 dakikalık, 1 saatlik videosunu çekerek, birkaç efekt ekleyip 1 saatlik 720p veya 1080p render almak istiyorum. Onun yanı sıra yine aynı oyun videolarını 10 dakikalık kısa kısa kesitler haline getirip onları da 10 dakika 720p veya 1080p şeklinde renderlamak istiyorum. Render işleminin hızlı olması ve programların hızlı çalışması benim için çok önemli. Bir de boş zamanlarımda kendimi geliştirmek adına dünyaca ünlü son çıkan oyunları oynarım.
itopya sitesinde baktığınız parçaların hepsi bulunmakta aslında ama fiyatları konusunda karşılaştırma yapma fırsatım olmadı siz dikkatli incelerseniz bakabilirsiniz hangisi aklınıza yattıysa ona göre alırsınız rica ederim bu arada
itopya sitesinde baktığınız parçaların hepsi bulunmakta aslında ama fiyatları konusunda karşılaştırma yapma fırsatım olmadı siz dikkatli incelerseniz bakabilirsiniz hangisi aklınıza yattıysa ona göre alırsınız rica ederim bu arada