Ryzen sistem ekran kartsız görüntü alma

YLMZMRTCYR

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MB : Asus Prime B450M-K
RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB 3200 MHz
CPU : AMD Ryzen 5 2600X
SSD : Samsung SSD 970 EVO 250GB
HDD : WDC 7200RPM 1TB
GPU : NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8GB
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhabalar arkadaşlar, 2 gün önce Asus ROG Strix 1050 Ti ekran kartın daha satın alalı 1 ay olmasına rağmen arızalandı görüntü vermemeye başladı. Servise verdim gelmesini bekliyorum. Bu arada bilgisayarımda içinde erişmem gereken dosyalar ve yapmam gereken işler var fakat görüntü veremediği için kullanamıyorum. Ryzen işlemci takılı olduğu içinde VGA girişinden de görüntü gelmiyor.

Ben bu masaüstü bilgisayarıma dizüstü bilgisayarlarımdan ulaşabilir miyim? Uzak bağlantı ya da başka bir yol ile görüntü alabilir miyim? Maksat ikinci el bir ekran kartı almadan bu bilgisayarı bozuk olan ekran kartım gelene kadar kullanabilmek. Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir grafik birimi olmadan uzaktan bağlantı da olsa açılmayacağını düşünüyorum. Eğer içerisindeki dosyalara erişim aciliyetiniz varsa, masa üstü HDD'nizi bir adaptör ile diz üstü bilgisayarınıza bağlayabilir, dosyalarınızı alabilirsiniz. Ancak en temel düzeyde de olsa bir grafik bağdaştırıcı olmadan öteki bilgisayarınız açılmayacaktır. Aksine hiç rastlamadım, tecrübe etmedim.

Arkadaşlar konumuz hangi işlemciye apu var değil, konumuz görüntü olmadan masaüstü bilgisayarıma nasıl bağlanabileceğim.

Bizde sana apu işlemcileri söyleyip bunu yapamazsın dedik. Dolaylı anlatım.
Teşekkürler çok yardımcı oldun. Hemen apulu işlemci satın alacağım.

Apulu işlemci al dedik mi

Bende ciddi değildim, dolaylı anlatım.
Burada konu hangi işlemcilerin apulu olduğu değil, ben görüntü almak istiyorum yazmışım oraya sen apu modellerini yazıyorsun ben apulu modelerin hangilerinin olduğunu zaten biliyorum, ben bu konuya elimdekiler ile nasıl görüntü alırım diye yardım konusu açtım. Apulu işlemci modellerini yazın diye değil. Yapılamaz ise yapılamaz de geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…