Ryzen Tabanlı Sistem VS Intel Tabanlı Sistem

Ryzen 3 1200 işlemcisini GTX 1050 Ti tek fanlı versiyonu ve stok soğutucu ile kullanıyorum. CS:GO (işlemci tabanlı olduğu için) 100 - 140 arası FPS alıyorum. Eğer Intel sistem için web sitede yazan değerler gerçekse işlemcisi oyunlar için daha iyi.

İntel daha iyi performans verir. Ama AMD daha önü açık bir sistem. Bilgisayarı yükseltmek istediğinde işlemci olarak İntel seni tıkayabilir ama AMD'nin önü açık. 4000 serisi masaüstü işlemcilerin bile AM4 soket ile geleceği konuşuluyor. İntel ise 10. nesil ile yeni soket sistemine geçti. Bu fiyata başka modellere bakmayı ihmal etme.

İleride sistemi upgrade etme düşüncem var Ryzen 5 veyahut 7 serisine yükseltmek gibi. Sistemi oyun amaçlı almak istiyorum lakin ilerisinde bana upgrade yaparken sorun çıkarsın istemiyorum.

İleride sistemi upgrade etme düşüncem var Ryzen 5 veyahut 7 serisine yükseltmek gibi. Sistemi oyun amaçlı almak istiyorum lakin ilerisinde bana upgrade yaparken sorun çıkarsın istemiyorum.

O zaman Ryzen tercih etmelisiniz. Sizin için daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…