kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.928 Çözümler 31 27 Haziran 2023 #21 ardacanci dedi: Hocam konu sahibi 3060 satın almış bile. Genişletmek için tıkla... Fena yapmamış ama işlemcisi baya iyi bir işlemciymiş onu farkettim. O işlemciye o ekran kartı az kalır.
ardacanci dedi: Hocam konu sahibi 3060 satın almış bile. Genişletmek için tıkla... Fena yapmamış ama işlemcisi baya iyi bir işlemciymiş onu farkettim. O işlemciye o ekran kartı az kalır.
Garfield™ Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uyku Gurmesi 27 Haziran 2023 #22 ardacanci dedi: Aldığınız kasadaki sadece kart fiyatı ne kadardı acaba? Genişletmek için tıkla... Buyrun. Dosya Ekleri WhatsApp Görsel 2023-06-27 saat 16.48.05.jpg 134,1 KB · Görüntüleme: 33
ardacanci dedi: Aldığınız kasadaki sadece kart fiyatı ne kadardı acaba? Genişletmek için tıkla... Buyrun.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.313 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #23 kopkeliekmek dedi: Fena yapmamış ama işlemcisi baya iyi bir işlemciymiş onu farkettim. O işlemciye o ekran kartı az kalır. Genişletmek için tıkla... 3090 işlemcisine 3060.
kopkeliekmek dedi: Fena yapmamış ama işlemcisi baya iyi bir işlemciymiş onu farkettim. O işlemciye o ekran kartı az kalır. Genişletmek için tıkla... 3090 işlemcisine 3060.
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #24 kopkeliekmek dedi: NVIDIA oluyor. NVIDIA üzmez. AMD daha düşük bütçe için uygun. Ben NVIDIA alın derim. Daha yüksek teknoloji ve yazılım barındırıyor bütçesinde. AMD oyunları saf haliyle açıyor. NVIDIA ise çeşitli teknolojiler ve CUDA mimarisi sunuyor bize. Genişletmek için tıkla... Saf haliyle mi? FSR, vrr falan çöp yani? Radeon Boost? Extended Frequency rate ve daha sayamadıklarım? Boş boş konuşmayın ya. Garfield™ dedi: Buyrun. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl fiyat? Yıl 2020 sanki.
kopkeliekmek dedi: NVIDIA oluyor. NVIDIA üzmez. AMD daha düşük bütçe için uygun. Ben NVIDIA alın derim. Daha yüksek teknoloji ve yazılım barındırıyor bütçesinde. AMD oyunları saf haliyle açıyor. NVIDIA ise çeşitli teknolojiler ve CUDA mimarisi sunuyor bize. Genişletmek için tıkla... Saf haliyle mi? FSR, vrr falan çöp yani? Radeon Boost? Extended Frequency rate ve daha sayamadıklarım? Boş boş konuşmayın ya. Garfield™ dedi: Buyrun. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl fiyat? Yıl 2020 sanki.
Garfield™ Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uyku Gurmesi 27 Haziran 2023 #25 Kyrie Irving dedi: Saf haliyle mi? FSR, vrr falan çöp yani? Radeon Boost? Extended Frequency rate ve daha sayamadıklarım? Boş boş konuşmayın ya. Bu nasıl fiyat? Yıl 2020 sanki. Genişletmek için tıkla... Ucuz mu? pahalı mı? anlamadım.
Kyrie Irving dedi: Saf haliyle mi? FSR, vrr falan çöp yani? Radeon Boost? Extended Frequency rate ve daha sayamadıklarım? Boş boş konuşmayın ya. Bu nasıl fiyat? Yıl 2020 sanki. Genişletmek için tıkla... Ucuz mu? pahalı mı? anlamadım.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.965 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 27 Haziran 2023 #26 Garfield™ dedi: Ucuz mu? Pahalı mı? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Anormal bir şekilde ucuz.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.313 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #27 Garfield™ dedi: Ucuz mu? pahalı mı? anlamadım. Genişletmek için tıkla... 500 liraya aldığın anakart 2 bin TL dostum.
Garfield™ dedi: Ucuz mu? pahalı mı? anlamadım. Genişletmek için tıkla... 500 liraya aldığın anakart 2 bin TL dostum.
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #28 Garfield™ dedi: Ucuz mu? Pahalı mı? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ucuz hocam. İşlemci 1400 lira. Burada 600 lira. Ekran kartı 8k, burada 6 bin. Her şey çok daha ucuz.
Garfield™ dedi: Ucuz mu? Pahalı mı? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ucuz hocam. İşlemci 1400 lira. Burada 600 lira. Ekran kartı 8k, burada 6 bin. Her şey çok daha ucuz.
Garfield™ Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uyku Gurmesi 27 Haziran 2023 #29 ardacanci dedi: Anormal bir şekilde ucuz. Genişletmek için tıkla... O yüzden bu kartı tercih etmek zorunda kaldım diğer türlü aşırı mantıksızlık olacaktı sadece karta 12K vermek...
ardacanci dedi: Anormal bir şekilde ucuz. Genişletmek için tıkla... O yüzden bu kartı tercih etmek zorunda kaldım diğer türlü aşırı mantıksızlık olacaktı sadece karta 12K vermek...
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.313 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #30 Garfield™ dedi: O yüzden bu kartı tercih etmek zorunda kaldım diğer türlü aşırı mantıksızlık olacaktı sadece karta 12K vermek... Genişletmek için tıkla... Hiç sorgulama al kaç bu sistemi.
Garfield™ dedi: O yüzden bu kartı tercih etmek zorunda kaldım diğer türlü aşırı mantıksızlık olacaktı sadece karta 12K vermek... Genişletmek için tıkla... Hiç sorgulama al kaç bu sistemi.