blacksea7x Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 115 13 Mayıs 2020 #11 Mehmet Kerem Gökcek dedi: Görev yöneticisi başlangıçtan kullanmadığın programları kapatırsanız biraz hızlanabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsi kapalı. SonKaptan dedi: Aslında M2 SSD ile böyle bir sorun yaşmamanız lazım ama... HD tune prgramı ile bir test yapabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... İndirip yapıyorum. Lonerkinq dedi: Bios ayarlarınızı boot ayarlarınızı kontrol edin. Büyük ihtimal sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... O kadar iyi bilgisayardan anlamıyorum internet den nasıl yapıldığını araştırıp deneyeceğim. SonKaptan dedi: Aslında M2 SSD ile böyle bir sorun yaşmamanız lazım ama... HD tune prgramı ile bir test yapabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Testi yaptım şöyle değerlere ulaştım anlamadığım için ekran görüntüsünü paylaştım. Günceldir. Dosya Ekleri ssd.png 40 KB · Görüntüleme: 48 Son düzenleme: 14 Mayıs 2020
Mehmet Kerem Gökcek dedi: Görev yöneticisi başlangıçtan kullanmadığın programları kapatırsanız biraz hızlanabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsi kapalı. SonKaptan dedi: Aslında M2 SSD ile böyle bir sorun yaşmamanız lazım ama... HD tune prgramı ile bir test yapabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... İndirip yapıyorum. Lonerkinq dedi: Bios ayarlarınızı boot ayarlarınızı kontrol edin. Büyük ihtimal sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... O kadar iyi bilgisayardan anlamıyorum internet den nasıl yapıldığını araştırıp deneyeceğim. SonKaptan dedi: Aslında M2 SSD ile böyle bir sorun yaşmamanız lazım ama... HD tune prgramı ile bir test yapabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Testi yaptım şöyle değerlere ulaştım anlamadığım için ekran görüntüsünü paylaştım. Günceldir.