Ryzen5 2600 GTX1050Ti Sistem Toplama

Anakartın ses yongası yeterli olur mu bilemiyorum, giriş seviyesi anakart bu sonuçta.

Dark N10'u araştırabilirsiniz. Ben araştırdım, kullananlar memnun.

Güç kaynağı konusunda en iyi markalardan biri Silverstone diye biliyorum, 600w 80+ ise yeterli.

Kesinlikle kasadan yana sıkıntınız olmasın yan tarafı temperred glass keza power supply da öyle.Bu sistemde yükseltmeler de yapabilirsiniz tuf serisini seçerseniz 300 400 tl arası fiyat ekleniyor fakat ses yongası çok çok iyidir, eğer 1080p monitor 75 hz'e okay derseniz, asusun 24'' 75 hz 1 ms monitorünü yanında indirimli alabilirsiniz.

Kasanın incelemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu sahibinin yazdığı sistem aşağıda bir kullanıcının yazdığından çok daha iyi. 2019'da 2133 MHZ bellek alınmaz. Bana 3000 MHZ altı olmamalı bütçe sıkıntısı yoksa ki burada da olmadığı görülüyor.
1050ti yerine RX 570 alınmalı.
OC'li 3000 MHZ destekleniyormuş pardon.

Blackfridayde kur yüksekte olsa düşükte olsa 2070 veya 2080 kesin alacağım ondan diyorum medium high ayarlarda bir sene oynatsın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…