Ryzen5 2600X ve RX 5600XT Düşük FPS Sorunu

ismailcann

Centipat
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, sistemimde CS GO oynarken 170 FPS'i geçmiyor, sistemimde Ryzen5 2600X ve RX 5600XT Radeon ayarlarını ne yapsam FPS yükselmiyor bir de yüksek grafikte oynarken de aynı FPS alıyorum düşük grafikte oynarken de aynı FPS alıyorum nedeni nedir aceba Radeon ayarlarında mı bir yanlışlık var yardımcı olursanız sevinirim.
  • İşlemci: Ryzen5 2600X.
  • Ekrankartı: Gigabyte RX 5600XT Gaming OC.
  • Anakart: MSI Pro-VDH Max.
  • RAM: XPG Gammix 2X 8 GB 3000MHz.
  • SSD: Kingston 240 GB SSD.
  • Kasa Sharkoon tg5.
  • Güç kaynağı: Gigabyte P650B 650 wolt 80+ Bronze sertifikalı güç kaynağı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunla alakalı. Güncelleme geldikten sonra bayağı FPS düşü yaşadı. Güncellemeyi beklemek lazım.

Eğer oynuyorsanız, Battlefield 5, GTA 5, Witcher 3 gibi güçlü oyunlarda, Ultra'da kaç FPS verdiğini paylaşırsanız daha sağlıklı olur. Tek bir oyun üzerinden değerlendirmek yanlış olur, belki oyunda optimizasyon sorunu vardır 1-2 güncelleme sonrası düzelir.

Bu arada genel olarak 5600 XT'den memnun musunuz? Son yayınlanan driver sonrası takılma, donma, siyah ekran, reset atma gibi anormal sorunlarla karşılaştınız mı?

Bahsettiğiniz oyunlar maalesef yüklü değil bdo da Full grafiklerde 120 FPS arası alıyorum ama dediğim gibi CS:GO ve LOL'de FPS sıkıntısı var sanki yani yüksek grak ve düşük grafik fark etmeksizin aynı FPS alıyorum, sorunuza gelince ekran akrtından memnunum son güncellemden sonra herhangi bir donma ekran kararması, rest atma gibi durumlar ile karşılaşmadım her şey stabil bir şekilde çalışıyor tek sıkıntım bu olay önceden yoktu Radeon ayarlarıyla biraz oynadım o şekilde oldu geride düzeltemedim bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…