Ryzen5 3400G için A320M yeterli midir?

anlblg

Hectopat
Daha fazla  
Çok fazla bütçem yok malumunuz. A320M anakartlar daha hesaplı. XPG 2x8 3200 MHz RAM'lerim ve belirttiğim işlemci var. Fakat A320M anakartların mevcut işlemcimi kullanırken problem yaşatmayacağı hakkında bilgim yok ne yazık ki. BIOS Update konusunda eğer desteklemiyorsa satın alacağım kuruma mı yoksa anakartın markasının müşteri hizmetlerine mi başvurmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam, eski sürüm kartlar kalmadı gibi bir şey. Kutusunda Ryzen 3000 Ready yazıyorsa uyumludur. Uyumsuzluk durumunda eski nesil işlemci ile güncelleme gerekir. Yakın fiyatlarda B450 bulabilirsiniz. Bakın derim.

Gittigidiyor'da buldum
Üçüncü nesili destekler A320M. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bütçe ne kadar? 550 TL çıkabilecekseniz B450 S2H öneririm.
Gittigidiyor'da 520 TL'ye buldum fakat garanti konusunda şüphelerim var. Tavsiye eder misiniz?
Hocam, eski sürüm kartlar kalmadı gibi bir şey. Kutusunda Ryzen 3000 Ready yazıyorsa uyumludur. Uyumsuzluk durumunda eski nesil işlemci ile güncelleme gerekir. Yakın fiyatlarda B450 bulabilirsiniz. Bakın derim.
İşlemci olmadan sanırım bios update yapamıyorum. Cevabınız için teşekkürler.

Gittigidiyor'da buldum

Gittigidiyor'da 520 TL'ye buldum fakat garanti konusunda şüphelerim var. Tavsiye eder misiniz?

İşlemci olmadan sanırım bios update yapamıyorum. Cevabınız için teşekkürler.
Link?
Sizin bulduğunuz ikinci el falan olabilir belki. Akakce en ucuz bunu gösterdi.

Link?
Sizin bulduğunuz ikinci el falan olabilir belki. Akakce en ucuz bunu gösterdi.

Aynı fiyatta farklı sitede bulunuyor. Sizin attığınız sitede Akakçe üzerinden baktım sanırım bir sıkıntı çıkmaz. A320 anakartlar ile fiyat farkı 100 lira bu ürünün. Fakat diğer b450 anakartlar arasında ciddi fiyat farkları var ucuz olması garip bir şekilde korkuttu beni. Sanırım tercihimi linkteki üründen yana kullanırım. Fakat bir sorum daha olacak zahmet olmazsa. VGA girişli bir monitöre sahibim. Belirttiğiniz anakarttada d-sub olarak belirtiliyor giriş. Sanırım VGA ile aynı anlama gelmekte. VGA çıkışını kullanmam sıkıntı oluşturmaz değil mi?

Aynı fiyatta farklı sitede bulunuyor. Sizin attığınız sitede Akakçe üzerinden baktım sanırım bir sıkıntı çıkmaz. A320 anakartlar ile fiyat farkı 100 lira bu ürünün. Fakat diğer b450 anakartlar arasında ciddi fiyat farkları var ucuz olması garip bir şekilde korkuttu beni. Sanırım tercihimi linkteki üründen yana kullanırım. Fakat bir sorum daha olacak zahmet olmazsa. VGA girişli bir monitöre sahibim. Belirttiğiniz anakarttada d-sub olarak belirtiliyor giriş. Sanırım VGA ile aynı anlama gelmekte. VGA çıkışını kullanmam sıkıntı oluşturmaz değil mi?
Display sub ile VGA aynı değil diye biliyorum. Dönüştürücü almanız gerekiyor.

İnternetten araştırdım D-sub ile VGA bağlantı aynıymış. Anakartın siparişini verdim cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı