Çözüldü Ryzen5 3600 ve RX 5600XT RDR2 Ultra performansı nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Crablee

Kilopat
Sizce Ryzen5 3600 ve RX 5600XT ile Red Dead Redemption 2'de kaç FPS alırım Ultra'da?

Ayrıca sizce OC yapayım mı?
OC nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İlk çıktığında ben 73 görüyordum yüksek ayarlarda. Optimizasyon sıkıntıları vardı. Crash sorunlarıyla cedelleşiyordum. 5700 XT ve R5 3600 işlemcim var.

55-60 alırsınız bence ama yüksek ayarlarla ultra ayarların pek farkı yoktu. Yüksek ayarlarda optimizasyon iyileştirmelerini de ele alırsak 65-70 alırsınız bence. OC'a gerek yok direkt alıp oynayın derim ben.
İlk çıktığında ben 73 görüyordum yüksek ayarlarda. Optimizasyon sıkıntıları vardı. Crash sorunlarıyla cedelleşiyordum. 5700 XT ve R5 3600 işlemcim var.

55-60 alırsınız bence ama yüksek ayarlarla ultra ayarların pek farkı yoktu. Yüksek ayarlarda optimizasyon iyileştirmelerini de ele alırsak 65-70 alırsınız bence. OC'a gerek yok direkt alıp oynayın derim ben.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…