Ryzen5 3600 ve RX 570 sistem toplama

Yukseltmek icin gayet guzel bir sistem. Ekran kartini MSI Armor onermiyorum RX 500 serisinde cok başarisizlar fena isiniyor. Tavsiyem Galax 1650S almaniz yonunde olur ama illa RX 570 derseniz Gigabyte veya Sapphire bakabilirsiniz o fiyatlara.
Bence o fiyata gigabyte yerine sapphire çok daha iyi olacaktır.

Yorumunuz için teşekkür ederim. SSD eklemeyi bir süre sonra yapmayı düşünüyorum şimdilik idare etmesi için ve bütçe kısıtlı olduğu için SSD eklemedim. Anakart ı önerdiğiniz anakart ile değiştiricegim
Eğer ileride işlemciyi güncellemeyecekseniz 3600X almalısınız.

Bütçe kısıtlı olduğu için Ryzen5 3600 aldım beni memnun edeceğini düşünüyorum.

İleri de 2060S veya 2070S'e yükseltmeyi düşündüğüm için 650W alıyorum ayrıca PSU kasa ile birlikte geliyor PSU ayrı almaya kalkınca fiyat da artış oluyor. RAM ise 3200 ile 3600MHz arasında fiyat farkı pek yok almışken yüksek MHz alayım dedim.
Yukseltmek icin gayet guzel bir sistem. Ekran kartini MSI Armor onermiyorum RX 500 serisinde cok başarisizlar fena isiniyor. Tavsiyem Galax 1650S almaniz yonunde olur ama illa RX 570 derseniz Gigabyte veya Sapphire bakabilirsiniz o fiyatlara.

Önerinizi dikkate alacağım yorum için teşekkürler.
Bence RAM'den fedakarlık edip ekran kartı almalısın RAM'in birini sonrada alabilirsin ekran kartını elden cıkaracağım derken zarar edebilirsin.

Ekran kartını idare etmek için orta düzey aldım yükseltme yaptığım zaman ekran kartını satmayı düşünmüyorum farklı bir sistem toplayarak ona takmayı düşünüyorum.

Ana kartı önerdiğiniz model ile değiştirdim RAM'leri HyperX 8 GB Fury RGB 2x8GB 3200MHz CL16 DDR4 Single kit RAM model ile değiştirdim RGB olmasını istedim sizce nasıl?

Son düzenleme:
Dostlar, bir sorun hakkında bilgi edinmek istiyorum. Ben de sistem toplamak üzereyim, Ryzen5 3600 işlemci RX580 8GB ekran kartı ve 3200MHz 8x2 ram kullanacağım. Ama bir sorunum var. Ben az önce incehe*ap Gaming gecesinden b450m-h 3600(OC) mATX anakart sipariş ettim. Sizce bu sistem için, bu anakart bir sorun teşkil eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim. İYİ GÜNLER

Yeni konu açın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…