Kardeşim O.C. falan gerek yok demedin mi? m2-pro iyidir tam istediğin gibi usb 3,2(SP) var max var ram o.c. yapabiliyor, s2h ucuz olsa bile msi olanı daha iyi, kafana takma madem korkuyorsun kutu açma 15 gün içinde iade var anakartı B450 Tomahawk Max değiştir.
Kardeşim O.C. falan gerek yok demedin mi? m2-pro iyidir tam istediğin gibi usb 3,2(SP) var max var ram o.c. yapabiliyor, s2h ucuz olsa bile msi olanı daha iyi, kafana takma madem korkuyorsun kutu açma 15 gün içinde iade var anakartı B450 Tomahawk Max değiştir.
S2H vardı kendi seçeneği hocam 157 TL fsrmy ödedim varya parasında değilim içim huzursuz yani o kart daha iyiymiş diyorlar üzüldüm açıkçası iptal etsem para beklicem falan vs. MSI tabi biri ve gelecek nesil işlemcileri kaldırabilir bir anakart sanırım ve ram alırsam OC yapabilirim sanırım ileride ne diyosun.
Abi msi mac rx 5700xt kullanıyorum geri kalan parçalar aşağı yukarı aynıoyublarda render da vs. Isınma konusunu kafana takma çok ısınıyor diyenlerede bakma gayet iyi ortalama bi düzeyde ve güçlü bi sistem
Abi msi mac rx 5700xt kullanıyorum geri kalan parçalar aşağı yukarı aynıoyublarda render da vs. Isınma konusunu kafana takma çok ısınıyor diyenlerede bakma gayet iyi ortalama bi düzeyde ve güçlü bi sistem
Arkadaşlar kusuruma bakmayın benim arkadaşın sistem sandım arkadaşın ekran kartı çok ısınıyordu ondan dolayı yazmıştım keşke sanmasaydım büyük linç yedim