Ryzen7 5800X için termal macun tercihi nasıl olmalı?

KennyVes

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Ryzen 7 5800X işlemcin için artix 280mm sıvı soğutma kullanıyorum 2021 yılından topladığımdan beri termal macun değiştirmemiştim.
Neyse eski termal macun vardı onu kullanayım dedim mahvetti hatta soğuma düzelmediği gibi daha da ısınmalar oldu neyse sözün özü termal macun sipariş verdim.

Almışken iyisi olsun dedim.
Bunu aldım:

Başlangıçta bunu alacaktım:

Sizce boşuna mı fazladan para verdim fark yaratır mı? Ve 2. sorum 4G termal macun kaç sefer kullanılır?

Merhaba hocam ben de şuan arayış içindeyim arkadaşlar yazsınlar duruma göre alacağım malum havalar sıcak bilgisayar performansı düştü 1.5 senedir değişmedi

Merhaba arkadaşlar Ryzen 7 5800X işlemcin için artix 280mm sıvı soğutma kullanıyorum 2021 yılından topladığımdan beri termal macun değiştirmemiştim.
Neyse eski termal macun vardı onu kullanayım dedim mahvetti hatta soğuma düzelmediği gibi daha da ısınmalar oldu neyse sözün özü termal macun sipariş verdim.

Bunu aldım:

Sizce boşuna mı fazladan para verdim fark yaratır mı? Ve 2. sorum 4G termal macun kaç sefer kullanılır?
MX-6'yı iptal et Pro V2 al.
4 gram macunu en az 4 sefer kullanabilirsin.
Yanlis hepsiburada linki olabilir kontrol edecegim.

Maker linki atmışım. Onu da alabilirsin indirimle. MX-6'dan daha iyi ve daha fazla kullanim alani var.

Bu da Pro V2.

MX-6'yı iptal et Pro V2 al.
4 gram macunu en az 4 sefer kullanabilirsin.
Yanlis hepsiburada linki olabilir kontrol edecegim.

Maker linki atmışım. Onu da alabilirsin indirimle. MX-6'dan daha iyi ve daha fazla kullanim alani var.

Bu da Pro V2.
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum lakin bütçemi aşıyor 360-370 yeterli bir fiyat 500 lira termal macun için şuan biraz fazla gibi geldi bana

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum lakin bütçemi aşıyor 360-370 yeterli bir fiyat 500 lira termal macun için şuan biraz fazla gibi geldi bana
İndirim linki de attım ancak görmediniz sanirim. O indirim calismazsa yeni hesap acip SELAM100 koduyla da alabilirsiniz.

Bunu aldım:

MX-6 MX-4'ten daha başarılı. MX-6 aldıysan iyi bir tercih yapmışsın. Daha iyileri var fakat fiyatları çok daha fazla gerek yok.

Cooler Master macun ürünlerinin çok fazla incelemesini görmedim maalesef o yüzden yorum yapamayacağım iyi mi kötü mü açısından. İyi kategorisine giren Thermal Grizzly türevleri, MX-4 de yıllardır F/P ürünü. MX-6 ise daha iyi hali MX-4'ün. Arkadaş internetten incelemelere baksın seçimini yapsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı