Ryzen7 7435HS vs Ryzen 5 7535HS

Bütçe
50000

weillgoss

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, üniversite için bilgisayar bakıyorum hem oyun hem de mühendislik ve ASUS TUF A15 hoşuma gitti R7 7435HS 4060 modeline baktım ama şarj konusunda sıkıntısı varmış ara sıra üniversiteye kütüphaneye götüreceğim için şarj çok mu sorun olur R5 7535HS de AutoCAD SolidWorks, yazılım olsun sıkıntı yaratır mı bütçem maksimum 50k.

Merhaba, üniversite için bilgisayar bakıyorum hem oyun hem de mühendislik ve ASUS TUF A15 hoşuma gitti R7 7435HS 4060 modeline baktım ama şarj konusunda sıkıntısı varmış ara sıra üniversiteye kütüphaneye götüreceğim için şarj çok mu sorun olur R5 7535HS de AutoCAD SolidWorks, yazılım olsun sıkıntı yaratır mı bütçem maksimum 50k.

Batarya performansı önemliyse 7535HS işlemci performansı önemliyse 7435HS hocam kısaca.

Batarya performansı önemliyse 7535HS işlemci performansı önemliyse 7435HS hocam kısaca.
Bu mühendislik programlarda sorun yaratır mı r5 olan kafamı kurcalayan bu ikisi arasında 2-3k fark var

Hocam nitrolara baktım ağır geldi taşıması sorun ve gamegaraj emin olamadım sorun yaşayanlar varmış

Mühendislik açısından işlemci performansına ihtiyaç duyacağı için 7435HS daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı