masti25 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #1 S&box oyununu bayağıdır istiyordum; az önce sitesinden aldım, yükledim ama arayüzü çözemedim. Nasıl klasik sandbox açarım?
S&box oyununu bayağıdır istiyordum; az önce sitesinden aldım, yükledim ama arayüzü çözemedim. Nasıl klasik sandbox açarım?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.455 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 23 Ağustos 2025 #2 Oyun sadece Steam'de var diye biliyorum, özel bir istek ile erişip satın alıyorsun veya beleşe veriyorlar, tam bilmiyorum.
Oyun sadece Steam'de var diye biliyorum, özel bir istek ile erişip satın alıyorsun veya beleşe veriyorlar, tam bilmiyorum.
masti25 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #3 F4T1H dedi: Oyun sadece Steam'de var diye biliyorum, özel bir istek ile erişip satın alıyorsun veya beleşe veriyorlar, tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu zaten aldım ama Steam'de yok sitesinde uğraşmam gerekti ben nasıl GMOD'daki gibi sandbox oynarım diye sordum
F4T1H dedi: Oyun sadece Steam'de var diye biliyorum, özel bir istek ile erişip satın alıyorsun veya beleşe veriyorlar, tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu zaten aldım ama Steam'de yok sitesinde uğraşmam gerekti ben nasıl GMOD'daki gibi sandbox oynarım diye sordum
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.455 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 23 Ağustos 2025 #4 O oyunun satın alınabildiğini bile bilmiyordum ben, kusura bakmayın pek bilgim yok bu oyun ile alakalı.
O oyunun satın alınabildiğini bile bilmiyordum ben, kusura bakmayın pek bilgim yok bu oyun ile alakalı.
masti25 Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #5 F4T1H dedi: O oyunun satın alınabildiğini bile bilmiyordum ben, kusura bakmayın pek bilgim yok bu oyun ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam sağ olun yine de
F4T1H dedi: O oyunun satın alınabildiğini bile bilmiyordum ben, kusura bakmayın pek bilgim yok bu oyun ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam sağ olun yine de