A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Ocak 2021 #11 Espri yaptım Mert bey. Profil fotoğrafındaki de fabrika çıkışı denk değerlere sahip. Ancak 2JZ RB26DETT'ten daha sağlam bir motor.
Espri yaptım Mert bey. Profil fotoğrafındaki de fabrika çıkışı denk değerlere sahip. Ancak 2JZ RB26DETT'ten daha sağlam bir motor.
MertV Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #12 Akif dedi: Espri yaptım Mert bey. Profil fotoğrafındaki de fabrika çıkışı denk değerlere sahip. Ancak 2JZ RB26DETT'ten daha sağlam bir motor. Genişletmek için tıkla... Yani evet aslında daha sağlam diyebiliriz, bazı konularda da sonuçta RB26DETT daha sağlam.
Akif dedi: Espri yaptım Mert bey. Profil fotoğrafındaki de fabrika çıkışı denk değerlere sahip. Ancak 2JZ RB26DETT'ten daha sağlam bir motor. Genişletmek için tıkla... Yani evet aslında daha sağlam diyebiliriz, bazı konularda da sonuçta RB26DETT daha sağlam.
Van Der Linde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2.019 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6700xt Ryzen 5 5600 3x8 Corsair Vengeance RGB Pro Gigabyte B550 Gaming X V2 Zalman N5 MF Corsair VS550 (Turuncu etiket) bomba 1TB Kioxia Exceria G2 250GB Samsung 870 Evo 2x 1TB WD10EZEX Cinsiyet Erkek Meslek theeroticbarber çalışanı 28 Ocak 2021 #13 Samotne Ciasteczka dedi: Bu video mağara aslında biraz ama olsun. Bu arada Shelby daha iyi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yoo, Supra bin basar.
Samotne Ciasteczka dedi: Bu video mağara aslında biraz ama olsun. Bu arada Shelby daha iyi Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yoo, Supra bin basar.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Ocak 2021 #14 MertV dedi: Yani evet aslında daha sağlam diyebiliriz, bazı konularda da sonuçta RB26DETT daha sağlam. Genişletmek için tıkla... Blok olarak 2JZ daha sağlam. RB26DETT daha teknolojik bir motor ancak yağ ve su kanalları yüksek modifiyeler için yetersiz diye biliyorum.
MertV dedi: Yani evet aslında daha sağlam diyebiliriz, bazı konularda da sonuçta RB26DETT daha sağlam. Genişletmek için tıkla... Blok olarak 2JZ daha sağlam. RB26DETT daha teknolojik bir motor ancak yağ ve su kanalları yüksek modifiyeler için yetersiz diye biliyorum.
MertV Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 373 Çözümler 1 28 Ocak 2021 #15 Akif dedi: Blok olarak 2jz daha sağlam. RB26DETT daha teknolojik bir motor ancak yağ ve su kanalları yüksek modifiyeler için yetersiz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... RB26DETT daha yüksek devir çevirebiliyor diye biliyorum mesela, motor bloğu olarak Supra tabii ki daha sağlam.
Akif dedi: Blok olarak 2jz daha sağlam. RB26DETT daha teknolojik bir motor ancak yağ ve su kanalları yüksek modifiyeler için yetersiz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... RB26DETT daha yüksek devir çevirebiliyor diye biliyorum mesela, motor bloğu olarak Supra tabii ki daha sağlam.
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #16 1500 HP stock mu? ne yaptınız hocam.
jusbeprophet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 1.262 Makaleler 7 Çözümler 10 28 Ocak 2021 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 28 Ocak 2021 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.575 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #19 The Anorak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Turbocharger flutter.
The Anorak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Turbocharger flutter.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 28 Ocak 2021 #20 Ben de bunu bırakayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben de bunu bırakayım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et