Çözüldü S.K.I.L.L Special Force 2 Giriş Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dengizek

Megapat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna giriyorum ve karşıma üye girişi çıkıyor, sonra e-posta ve şifre girdikden sonra girişe tıklıyorum. Ardından şöyle bir hata alıyorum;
'Could not log in : Authorisation failed. Lütfen bu hatayı olabildiğince hızlı çözmeye çalışın.
Teşekkürler.

E-posta mı onaylıyamadım çünkü, gelen kutumda ve diğer kutularda da hiç dediğiniz ile ilgili hiçbir posta yoktu.

Öyle bir şey olması imkansız, en azından yeni bir üyelik açıp onaylamayı denemelisiniz.

Hocam kayıt olduğunuz mail adresi Gmail mi? Eğer Gmail ise Hotmail olan bir mail adresinden kayıt olduğunuzda sorun çözülüyormuş.

Son düzenleme:
Evet Hotmail adresim var ve ondan kayıt oldum. Birdebu hatanın ne anlama geldiğini açıklayın.

Giriş yapılamadı: Yetki hatası. Sorunun çözümleri ayrıca bunlar olarak gösterilmiş:

1. Kullanıcı adı ile girmeye çalıştınız . Mail adresi ile girmelisiniz.
2. Email adresinizi aktif etmediyseniz maile girip gelen linke tıklamalısınız.
3. Eğer üstteki öneriler çalıştırmadıysa PC'yi yeniden başlatıp oyuna girmeyi deneyiniz.

1. ve 3. denenenleri yaptım fakat 2. de e posta gelmiyor yani hiç birşey görümüyor bunun ile ilgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…