Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.995 Çözümler 9 22 Nisan 2022 #1 GeForce NOW'da düşük ağ hızı, donma ve düşük görüntü kalitesi sebebiyle Ethernet kablomu değiştirmek istiyorum. Şu an kullandığım bayağı yıpranmış durumda. Linkteki Ethernet kablosu alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
GeForce NOW'da düşük ağ hızı, donma ve düşük görüntü kalitesi sebebiyle Ethernet kablomu değiştirmek istiyorum. Şu an kullandığım bayağı yıpranmış durumda. Linkteki Ethernet kablosu alınır mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #2 8 metre yeterliyse şu kabloyu al çok iyidir. Ben buradan aldım orijinal ve güvenilir bayisi. VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre www.teknostore.com
8 metre yeterliyse şu kabloyu al çok iyidir. Ben buradan aldım orijinal ve güvenilir bayisi. VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre www.teknostore.com
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.995 Çözümler 9 22 Nisan 2022 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: 8 metre yeterliyse şu kabloyu al çok iyidir. Ben buradan aldım orijinal ve güvenilir bayisi. VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre www.teknostore.com Genişletmek için tıkla... Hocam 8 metre yetmiyor en az 10 olması lazım ÇAĞATAY TORUN dedi: 8 metre yeterliyse şu kabloyu al çok iyidir. Ben buradan aldım orijinal ve güvenilir bayisi. VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre www.teknostore.com Genişletmek için tıkla... sizin attığınızın 10 metresini bulamadım. Slim olanı alsam bi farkı olur mu? Amazon.com.tr Son düzenleme: 22 Nisan 2022
ÇAĞATAY TORUN dedi: 8 metre yeterliyse şu kabloyu al çok iyidir. Ben buradan aldım orijinal ve güvenilir bayisi. VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre www.teknostore.com Genişletmek için tıkla... Hocam 8 metre yetmiyor en az 10 olması lazım ÇAĞATAY TORUN dedi: 8 metre yeterliyse şu kabloyu al çok iyidir. Ben buradan aldım orijinal ve güvenilir bayisi. VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre VegGieg Cat6 1000Mbps Gigabit FTP RJ45 Ethernet Ağ Kablosu 1 Metre www.teknostore.com Genişletmek için tıkla... sizin attığınızın 10 metresini bulamadım. Slim olanı alsam bi farkı olur mu? Amazon.com.tr
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #4 Gapirkont dedi: Slim olanı alsam bir farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama fark olacağını zannetmiyorum. Burada var ama. Flatmış pardon. Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Gapirkont dedi: Slim olanı alsam bir farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama fark olacağını zannetmiyorum. Burada var ama. Flatmış pardon. Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Gapirkont Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 2.995 Çözümler 9 22 Nisan 2022 #5 ÇAĞATAY TORUN dedi: Bilmiyorum ama fark olacağını zannetmiyorum. Burada var ama. Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Görmemişim bunu fakat fiyat olarak biraz fazla geldi. Slim olanın bir farkı olmayacaksa onu almayı düşünüyorum
ÇAĞATAY TORUN dedi: Bilmiyorum ama fark olacağını zannetmiyorum. Burada var ama. Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Ugreen Cat6 Flat Ethernet Kablosu 10 Metre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Görmemişim bunu fakat fiyat olarak biraz fazla geldi. Slim olanın bir farkı olmayacaksa onu almayı düşünüyorum