S-Link HVS13 Dönüştürücü bulanık görüntü

Daha fazla  
@Yener K. Hocam ürün elime ulaştı. Ürün gayet iyi çalışıyor ama birkaç sorum var. Bu USB ne işe yarıyor? Taktım ama çok bir fark göremedim. Ayrıca hafif bir bulanıklık var neden kaynaklanıyor? Onun dışında Radeon Software'dan HDMI bağlantı güvencesini açayım mı? Bağlantıyı doğru yapmış mıyım?

IMG_20210313_134454.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@Yener K. Hocam ürün elime ulaştı. Ürün gayet iyi çalışıyor ama birkaç sorum var. Bu USB ne işe yarıyor? Taktım ama çok bir fark göremedim. Ayrıca hafif bir bulanıklık var neden kaynaklanıyor? Onun dışında Radeon Software'dan HDMI bağlantı güvencesini açayım mı? Bağlantıyı doğru yapmış mıyım?

Eki Görüntüle 919964
USB güç yetersiz gelirse diye var özellikle PS4'le kullanırken gerekiyor.

Bağlantı doğru hocam. Dediğiniz menüyü hatırlamadım. Açıp deneyebilirsiniz. Radeon Software üzerinden de çözünürlüğü ayarlabilirsiniz.

Tamam hocam. HDCP ayarıymış. Kapalı kalsın. Problem çıkarabilir.

Tamam hocam. HDCP ayarıymış. Kapalı kalsın. Problem çıkarabilir.
Tamamdır hocam. Bir sorum daha var USB'yi takmama rağmen kasma gibi bir his var. Neden kaynaklanıyor? Çok fena bir kasma var ama. Öyle böyle değil.

Ekran yenileme hızı nedir? 60 yapıp deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı