HAMA HM.200737 1.5m PC Güç Kablosu Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
www.mediamarkt.com.tr
Bu ikisi arasında kaldım. Aralarında ciddi bir fiyat farkı var ancak ikincisi alman malıymış ve 10 yıl garantisi varmış. Laptopumun adaptörüne bağlayacağım. Güç kablosu önemli midir? Ucuzunu alsam herhangi bir fark yaratır mı?
Hangisi almalısın bilmiyorum ama S-Link ürünlerı alma. 9 ay önce aldığım S-Link akıllı prizi yüzünden herhangi bir bir akım dalgalanması olmamasından kaynaklı yandı. O sırada sistemimde açıktı, PSU'um kaliteli olduğu için bilgisayarıma bir şey olmadı ama monitörlerimin biri yandı.
Hangisi almalısın bilmiyorum ama S-Link ürünlerı alma. 9 ay önce aldığım S-Link akıllı prizi yüzünden herhangi bir bir akım dalgalanması olmamasından kaynaklı yandı. O sırada sistemimde açıktı, PSU'um kaliteli olduğu için bilgisayarıma bir şey olmadı ama monitörlerimin biri yandı.
Tamamdır hocam. Alldım zaten ancak plastik kalitesi de hoşum gitmedi. Gidip geri iade edeceğim hiç laptoba takmadan. Hama nasıldır bir bilginiz var mı?