SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.280 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, bu aşağıdakinden aldım. Sizce iyi midir ürün? Bir sorunla karşılaşır mıyım? İnternet sürekli kesiliyordu. Ekip geldi ve kablodan sorun dedi. Ben de dediğim gibi aşağıdakinden satın aldım. Amazon.com.tr
Arkadaşlar, bu aşağıdakinden aldım. Sizce iyi midir ürün? Bir sorunla karşılaşır mıyım? İnternet sürekli kesiliyordu. Ekip geldi ve kablodan sorun dedi. Ben de dediğim gibi aşağıdakinden satın aldım. Amazon.com.tr
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 25 Mart 2021 #2 Aynı ürünü kullanıyorum. Uç kısımdaki klipsler çok sağlam değil, takarken birden kırıldı. Bunun dışında standart telefon kablosu.
Aynı ürünü kullanıyorum. Uç kısımdaki klipsler çok sağlam değil, takarken birden kırıldı. Bunun dışında standart telefon kablosu.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.280 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #3 KuoNN dedi: Aynı ürünü kullanıyorum. Uç kısımdaki klipsler çok sağlam değil, takarken birden kırıldı. Bunun dışında standart telefon kablosu. Genişletmek için tıkla... Peki hat değerinde bir kayıp yaşatırmı kullanımda bir sorun yaşadınız mı.
KuoNN dedi: Aynı ürünü kullanıyorum. Uç kısımdaki klipsler çok sağlam değil, takarken birden kırıldı. Bunun dışında standart telefon kablosu. Genişletmek için tıkla... Peki hat değerinde bir kayıp yaşatırmı kullanımda bir sorun yaşadınız mı.
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.329 Makaleler 3 Çözümler 68 25 Mart 2021 #4 Bundan önceki kullandığım kabloya göre hızlar çok az arttı. Kullanımda da bir sorun yaşamadım.