S-Link veya Xiaomi powerbank alınır mı?

• Konuyu başlatan NWKB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 5.418
S-Link ve Xiaomi powerbank modellere göre değişir. Geçen babamın işyerinden Vatan'da powerbank kampanyası var diye, 5000MaH batarya almışlar. 1 hafta sonra arkasından çok ciddi şekilde patlama yapmış, markası S-Link'ti. Tabii bu durumdan duruma değişebilir.

10 binlik ucuz ürünlerden alma sakın hepsi sorunlu dolmuyor çabuk bozuluyor Syrox marka olarak güzel ben direk kullandığım ürünü attım 120 liraya almıştım 2 yıl önce.

O zaman bütçeyi artırmak şart. Haklısın bence de bu konuda. Bende şaşırıyorum zaten adamlar 20.000 mAh powerbank ı 400-500 liraya satıyor. Syrox hiç duymadın bir de genel olarak nasıl kıyaslama yaparsak hangi marka gibi, kaliteli mi?

O zaman bütçeyi artırmak şart. Haklısın bence de bu konuda. Bende şaşırıyorum zaten adamlar 20.000 mAh powerbank ı 400-500 liraya satıyor. Syrox hiç duymadın bir de genel olarak nasıl kıyaslama yaparsak hangi marka gibi, kaliteli mi?

Hocam ucuz markalardan kat kat iyi şarjı uzun süre tutuyor ve üzerindeli LED lamba çok güzel aydınlatma yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı