S.M.A.R.T Status Bad hatası veren SSD'ye Firmware Güncellemesi

Daha fazla  
Merhaba, son 6 veya 7 aydır bilgisayarımda bu hatayı alıyorum. Geçen haftalarda bilgisayarım 4-5 dakika boyunca her hangi bir hareket olmadığında donup kalıyordu. Yeniden başlatmak için güç kaynağını kesip tekrardan aktif etmekten farklı bir seçeneğim olmuyordu.

Yeni bir SSD almak istemediğimden dolayı internetten araştırdığım kadarıyla chkdsk komutunu cmd üzerinden yürüterek bi sonuç elde edebileceğimi okudum fakat komut yüzde %44-%46 aralığını geçmediğinden daha sonra bu yüzdenin ilerlemesi için şu an hatırlayamadığım bir kaç yöntem denemem üzerine bilgisayar tümden açılmamaya başladı ve temiz bir Windows kurulumu yapmak zorunda kaldım.

BIOS sürümümü güncellemem üzerine bir sorun yaşayıp yaşamayacağıma dair bir fikir edinmek istediğimden dolayı da bu başlığı açtım.
(MOBO: Maximus VII Formula, SSD: SH103S3/240G)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce Firmware güncellemesi için Kingston'un sitesine bakmıştım fakat Windows 10 için yayınlanmış bir update göremediğimden daha fazla sıkıntıya neden olacağını düşündüğümden indirmedim. Ne diyorsunuz yine de indirmeli miyim?

EDIT:Firmware update'i Windows 10'a kurmam halinde sorun yaşayıp yaşamayacağımdan emin olmadığımdan dolayı konuyu öne çıkardım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı