S Pen metal kalem ucu alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar S Pen kalem ucu çok aşındı kalem ucu almam gerekiyor. Ben de biraz baktım ve AliExpress'de titanyum uç buldum. Hemen aldım ama sonradan aklıma ekranı çizebileceği geldi. Ekran koruyucu yok tablette sizce çizer mi? Kullananlar cevap verirse sevinirim ekran koruyucu taktıradabilirim.
Son olarak paperlike denen şey nedir o ekran koruyucu çizer mi?

Ekranınızın sağlamlığı önemli bu konuda. Ama yine de koruyucu almak kalemden dolayı oluşacak çizikleri darbelerden alınacak kırılmaları minimuma indireceği için sağlıklı bir çözüm olacaktır. Eğer bir ışık kaynağı ile tabletin ekranına bakarsanız çok dikkatli kullanmadıysanız kılcak çizikler görmeniz çok olasıdır. Paperlike dedikleri olayda koruyucun tıpkı kağıt hissiyatı vermesine denir. Hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama küçük bir araştırma ile hangisi alınacağı ve metal ucun paperlike ekran koruyucusuna zarar verip vermeyceğine dikkat edilmelidir.

Ekranınızın sağlamlığı önemli bu konuda. Ama yine de koruyucu almak kalemden dolayı oluşacak çizikleri darbelerden alınacak kırılmaları minimuma indireceği için sağlıklı bir çözüm olacaktır. Eğer bir ışık kaynağı ile tabletin ekranına bakarsanız çok dikkatli kullanmadıysanız kılacak çizikler görmeniz çok olasıdır. Paperlike dedikleri olayda koruyucun tıpkı kağıt hissiyatı vermesine denir. Hiç kullanmadığım için bilmiyorum ama küçük bir araştırma ile hangisi alınacağı ve metal ucun paperlike ekran koruyucusuna zarar verip vermeyceğine dikkat edilmelidir.

Bende öyle düşünüyorum sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı