S Pen ömrü ne kadar?

NnREEM

Hectopat
Daha fazla  
Tab S9+ aldım yanında gelen kalemin ucu pek güven vermedi. Yumuşak uç olduğundan dolayı çabuk yıpranacak gibi duruyor. İnternetten yedek uç araştırdım ama orijinali gibi değiller, kalemin ucu ne kadar sürede aşınır biliyor musunuz? İşim gereği kalemle sayfalarca not alıyorum. Sürekli ucunu değiştirmek için garantiye mi göndereceğim?

Hayır internetteki uçlardan alacaksınız, kendiniz değiştireceksiniz. En uç noktasından çekince zaten kendisi çıkıyor diye biliyorum. Düzgünce oturtup kullanabilirsin.

Tab S9+ aldım yanında gelen kalemin ucu pek güven vermedi. Yumuşak uç olduğundan dolayı çabuk yıpranacak gibi duruyor. İnternetten yedek uç araştırdım ama orijinali gibi değiller, kalemin ucu ne kadar sürede aşınır biliyor musunuz? İşim gereği kalemle sayfalarca not alıyorum. Sürekli ucunu değiştirmek için garantiye mi göndereceğim?

2016'dan beri kullanıyorum, aşınma olmadı henüz. Kutudan yedek uç çıkıyor olması lazım benim Tab A S Pen'in kutusundan 4-5 tane uç çıkmıştı paket içinde.

2016'dan beri kullanıyorum, aşınma olmadı henüz. Kutudan yedek uç çıkıyor olması lazım benim Tab A S Pen'in kutusundan 4-5 tane uç çıkmıştı paket içinde.
Hocam artık adaptör bile çıkmıyor. Eskiden USB-A TO USB-C adaptörü bile çıkarmış.
Yakında sadece telefonun kutusunu verirler.

Hocam artık adaptör bile çıkmıyor. Eskiden USB-A TO USB-C adaptörü bile çıkarmış.
Yakında sadece telefonun kutusunu verirler.

Evet eskiden USB adaptörü veriyorlardı. iPhone alanlar ile dalga geçerdik. :D

Eskiden bende de vardı. Uzun uzun kullandım yine de bir şey olmadı. Kalem zaten çok pahalı. ucuda bayağı dayanıklı bir şey. Ama kırılırsa yada koparsa ucu, internette satılıyor yedek uçlar.

Şuan ne oldu bozuldu mu derseniz, şey. Kaybettim. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı