snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 870 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Merhaba S Pen'imin ucunda gri bir şey var sanırım toz. Elimle çok hafif dokundum ama gitmedi. Bu nedir tozsa nasıl temizleyebilirim? Dosya Ekleri IMG_20250404_144154.jpg 65 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba S Pen'imin ucunda gri bir şey var sanırım toz. Elimle çok hafif dokundum ama gitmedi. Bu nedir tozsa nasıl temizleyebilirim?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 12 Nisan 2025 #2 snowman0 dedi: Merhaba S Pen'imin ucunda gri bir şey var sanırım toz. Elimle çok hafif dokundum ama gitmedi. Bu nedir tozsa nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu uçlar kirden ziyade çok kullanınca aşınıyor. Kirse izopropil alkol ile temizleyebilirsin. Aşındıysa değiştirmen gerek.
snowman0 dedi: Merhaba S Pen'imin ucunda gri bir şey var sanırım toz. Elimle çok hafif dokundum ama gitmedi. Bu nedir tozsa nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bu uçlar kirden ziyade çok kullanınca aşınıyor. Kirse izopropil alkol ile temizleyebilirsin. Aşındıysa değiştirmen gerek.
snowman0 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 870 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 spriggan dedi: Bu uçlar kirden ziyade çok kullanınca aşınıyor. Kirse izopropil alkol ile temizleyebilirsin. Aşındıysa değiştirmen gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam tableti alın daha 1 ay oldu ve kalemi neredeyse çok az kullandım ıslak mendille silsem bir zarar verir mi
spriggan dedi: Bu uçlar kirden ziyade çok kullanınca aşınıyor. Kirse izopropil alkol ile temizleyebilirsin. Aşındıysa değiştirmen gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam tableti alın daha 1 ay oldu ve kalemi neredeyse çok az kullandım ıslak mendille silsem bir zarar verir mi
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 12 Nisan 2025 #4 snowman0 dedi: Hocam tableti alın daha 1 ay oldu ve kalemi neredeyse çok az kullandım ıslak mendille silsem bir zarar verir mi Genişletmek için tıkla... Kolonyada izopropil alkol ile yapılıyor ama içeriğinde su ve esanslar var. Ben şahsen kolonya ile temizlemiyorum ama bir şey olmaz.
snowman0 dedi: Hocam tableti alın daha 1 ay oldu ve kalemi neredeyse çok az kullandım ıslak mendille silsem bir zarar verir mi Genişletmek için tıkla... Kolonyada izopropil alkol ile yapılıyor ama içeriğinde su ve esanslar var. Ben şahsen kolonya ile temizlemiyorum ama bir şey olmaz.