S.T.A.L.K.E.R.. 2 alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yardımcı olucaktır ben böyle indirmiştim GAMMA'yı.

Üç ana oyunu, G.A.M.M.A., Anomaly, True Stalker gibi yan modları oynamış biri olarak yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyorum ve size de tavsiye ederim. Eğer almakta kararlıysanız, ilk üçlemeyi oynayın. Vaktiniz yoksa YouTube'dan da izleyebilirsiniz. G.A.M.M.A
modu; Ana üçlemedeki bütün haritaların birleştirilip, alternatif ve basit hikaye sunan, grafik ve oyanış modlarıyla harmanlanmış S.T.A.L.K.E.R. fan modu tarzında bir oyun. Kurulumu oldukça basit. İlgili Discord sunucusunda ne yapmanız gerektiği yazıyor. Umarım S.T.A.L.K.E.R serisini seversiniz.

Teşekkürler yorumunuz için. Peki sizce standart sürümü almak yeterli mi yoksa Ultimate sürüm mü alınmalı? Oyuna gelecek DLC'lerin oyuna nasıl bir etkisi olacak bilmiyorum açıkçası, araştırmadım. Bilginiz var mı acaba bununla ilgili?

Ful+ful paket aldım güzel bir şey çıkacağını umuyorum.

En yüksek paketinde içerik genişletmesi var yani hikaye.

Bir S.T.A.L.K.E.R. sever olarak almanı tavsiye ederim. Ayrıyeten her ne kadar grafikleri ve vuruş hissiyatı olarak günümüzde kötü olsalarda aşinalık açısından ilk 3 oyunuda oynamanızı, oynamasanız bile youtube üzerinden izlemenizi öneririm.

Ultimate ve Standart Edition arasında ki farklar, yanlış hatırlamıyorsam sadece ek hikaye görevleri ve bazı özel eşyalara erişim olmasıydı. Ben Standart sürümünü sipariş verdim, eğer ki çok beğenirsenim Ultimate sürümüne yükseltme yapabilirim.

S.T.A.L.K.E.R 2 beklenilen üzerine mükemmel bir oyun zaten. Daha çıkmadı ben Steam'den zamdan önce almıştım 345 TL'ye heyecanla çıkmasını bekliyorum. DLC'ler almaya değer. Başka oyun da alabilmek için Ultimate sürümü almamıştım ama pişman oldum

Efsane çıkacağına inandığım efsane bir oyun. Zaten metro oyunlarını seviyorsan bunu sevmeme şansın yok öyle söyleyim Ultimate versiyonunu almıştım gram pişmanlığım yok yine olsa yine alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…