S.T.A.L.K.E.R 2 almaya değer mi?

Bruhistan506

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 10-11 ay önce bu oyunun sorunları çoktu (Optimizasyon sorunları, buglar, AI sorunu vs.) şimdi düzeldi mi oyun? Öte yandan eski Stalker oyunları ile grafik farkı dışında hangi farkları var? Hikayesi bağlantılı mı? Son olarak, oyun PC'de mi daha stabil çalışır yoksa Xbox'ta mı?

Merhaba 10-11 ay önce bu oyunun sorunları çoktu (Optimizasyon sorunları, buglar, AI sorunu vs.) şimdi düzeldi mi oyun? Öte yandan eski Stalker oyunları ile grafik farkı dışında hangi farkları var? Hikayesi bağlantılı mı? Son olarak, oyun PC'de mi daha stabil çalışır yoksa Xbox'ta mı?
Oyun çıkışını yapmadan 1 sene önce ön siparişle almıştım. Oyun çıktığından beri hemen hemen çoğu güncellemede indirdim ama her güncellemede bir daha siliyorum. 18-20 saat falan oynadım, oyunda kesinlikle nedenini bilmediğim bir şey var ve cidden sarmıyor. Ne kadar oynarsam oynayayım içine çekmiyor, oyun akışı çok sönük.
Oyun içi yapay zekayı bir türlü halledemediler, yapay zeka cidden kötü. Bundan yıllarda önce çıkmış oyunlarda bile yapay zeka daha iyi yani.

Oyunun atmosferi çok güzel ve “sürükleyici” olacakmış ki oyunda dediğim gibi nedenini bilmediğim bir şey var ve içine çekmiyor.

Ukraynalı bir şirket ve ekipte ölen insanlar bile varmış. Savaşta olmalarına rağmen ve malum ölüm durumları olmasına rağmen bu oyunun çıkması ve hala da geliştirilmesi cidden çok tebrik edecek bir olay. Oyun her ne kadar içine çekmese de yapıldığı koşullara göre iyi işler çıkarmışlar.

Oyun çıkışını yapmadan 1 sene önce ön siparişle almıştım. Oyun çıktığından beri hemen hemen çoğu güncellemede indirdim ama her güncellemede bir daha siliyorum. 18-20 saat falan oynadım, oyunda kesinlikle nedenini bilmediğim bir şey var ve cidden sarmıyor. Ne kadar oynarsam oynayayım içine çekmiyor, oyun akışı çok sönük.
Oyun içi yapay zekayı bir türlü halledemediler, yapay zeka cidden kötü. Bundan yıllarda önce çıkmış oyunlarda bile yapay zeka daha iyi yani.

Oyunun atmosferi çok güzel ve “sürükleyici” olacakmış ki oyunda dediğim gibi nedenini bilmediğim bir şey var ve içine çekmiyor.
Peki Xbox Series S'te stabil çalışır mı? Bence içinize çekmemesinin sebebi hikaye çok heyecanlı, lineer yapıda değildir hocam. Malum oyundaki bazı görevler ''Şuraya git oraya git sana şunu vereceğim'' diye hikaye sıkıcı ve yavaş ilerliyor.

Peki Xbox Series S'te stabil çalışır mı?

Ben PC oyuncusuyum, RX 7700XT ve R5 8400F'li sistemimle oynuyordum. Oyunun upscale teknolojileri yardımcı olsa da oyunun dış atmosferi hep çimen olduğu için upscale teknolojileri kullandığımızı çok belli ediyor.
Konsolda nasıl işlediğini bilmiyorum ama s gibi bir konsolun oyunu rahat oynatacağını düşünüyorum.
Oyunun kendi upscale ayarında yani Off'ta ben high ile oynuyordum rahatça.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı