S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl alınmalı mı?

Endless001

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl gördüm. Arkadaşlarıma sordum alınır mı diye dalga konusu oldum, o oyun çıkmaz falan dediler. Sizce S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl alınır mı?

Baktım da fiyatı iyimiş, alınır. Zam olasılığı yüksek. Bende alacağım Nays ile ön siparişe açıldığını görmemiştim. Uzun zamandır beklediğim bir oyundu. Hatırladığım kadarıyla yurtdışında gamescom etkinliğinde oynanabilir durumdaydı. Oyun bir erteleme daha alır mı bilmem ama bu fiyata alınır. Çıkmazsa para iade edilir zaten. 276 liraya geliyor Nays ile.

Baktım da fiyatı iyiymiş, alınır. Zam olasılığı yüksek. Bende alacağım Nays ile ön siparişe açıldığını görmemiştim. Uzun zamandır beklediğim bir oyundu. Hatırladığım kadarıyla yurt dışında gamescom etkinliğinde oynanabilir durumdaydı. Oyun bir erteleme daha alır mı bilmem ama bu fiyata alınır. Çıkmazsa para iade edilir zaten. 276 liraya geliyor Nays ile.

Hocam Ultimate editon mu yoksa Deluxe mu yoksa düz oyun mu alacaksınız Nays ile 276 TL'ye demişsinizde linkini atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı