krekeas Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 632 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2024 #1 Epic'te hala ucuzken almayı düşünüyorum Türkçe dil desteğide var ama sistemim kötü GFN'den oynamayı düşünüyorum acaba GFN'e gelir mi?
Epic'te hala ucuzken almayı düşünüyorum Türkçe dil desteğide var ama sistemim kötü GFN'den oynamayı düşünüyorum acaba GFN'e gelir mi?
Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 661 Çözümler 3 18 Ocak 2024 #2 Geledebilir gelmeyedebilir oyunun çıkmasına daha çok var. Oyunun çıkmaması gibi söylentiler de var. Çernobil atmosferini çok seviyorsanız alınır.
Geledebilir gelmeyedebilir oyunun çıkmasına daha çok var. Oyunun çıkmaması gibi söylentiler de var. Çernobil atmosferini çok seviyorsanız alınır.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2024 #3 Xbox oyunları geliyor artık. Muhtemelen gelecektir. Starfield bile birkaç gün sonra gelmişti. Bu da gelir. xCloud gibi bir seçenek de var.
Xbox oyunları geliyor artık. Muhtemelen gelecektir. Starfield bile birkaç gün sonra gelmişti. Bu da gelir. xCloud gibi bir seçenek de var.