S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl oyununun çıkış tarihi sızdırıldı

Makaleler
1
Yer
Ankara
"Plaion sitesinde, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl'in çıkış tarihi 1 Aralık 2023 olarak listelendi. Daha öncesinde oyunun Aralık ayında çıkacağını biliyorduk ancak Plaion dışındaki sitelerde oyunun listelendiği tarih 31 Aralık gösteriliyor. Bu nedenle 1 Aralık tarihi, oyunun çıkış tarihi olmaya çok yakın. "

"Plaion, daha öncesinde Nintendo Switch için Darksiders 2 de dahil olmak üzere birçok oyunun tarihini sızdırmıştı."

Kaynaklar: S.T.A.L.K.E.R. 2'nin Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Çıkış tarihi sızdıysa 2020'den kalma o 345TL'lik fiyat bir 1300TL olur gibi. Ben yavaştan ön sipariş için elimi hazırda tutayım. Bir Mortal Kombat 1 vakası daha yaşanmasın.

Bana da garip geliyor bu fiyat olayı. 345 TL hiç mantıklı değil. :D
2021'de(Yukarıda 2020 demiştim, 2021'miş) bu fiyatı koydular ve oyunun o sene içerisinde çıkması bekleniyordu. Sonra bu Ukrayna savaşı olayları vs. araya girince bırak fiyat güncellemesini oyunun geliştirme süreci bile çalkantılı hâl almıştı.
Anadolu cocugu alir mi?
Bunu alır.

Bu oyun da Metro serileri gibi mi? Grafiklere falan baktım da gayet güzel duruyor. İlk oyun nasıldı hikaye olarak? Ona göre bende hemen hazır ucuzken kütüphaneye ekleyeyim.

Bu oyun da Metro serileri gibi mi? Grafiklere falan baktım da gayet güzel duruyor. İlk oyun nasıldı hikaye olarak? Ona göre bende hemen hazır ucuzken kütüphaneye ekleyeyim.
Ben de seri şeklinde oyunu kütüphaneye ekledim. Oyun hakkında çok bir bilgim yok ama zor bir oyun olduğu söyleniyor. Ayrıca ilk oyununun birden fazla sona sahip olduğunu biliyorum sadece.
Bu oyunla ilgili sızdırılmayan bir şey kaldı mı? xD
Savaş yüzünden Rus hackerler çok uğraştı. Ayrıca oyun yapım aşamasındayken stüdyoyu falan taşıdılar. Ellerinden geleni yaptılar bence. Bu kadar sızıntıyı da normal görmeliyiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı